loader
Muhtar Ali Yıldırım’dan Fen İşleri'ne Hizmet Teşekkürü

Muhtar Ali Yıldırım’dan Fen İşleri'ne Hizmet Teşekkürü

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki alt ve üst yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor. Belirlenen plan dahilinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü..

GAZİPAŞA Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstiklal Mahallesi’nde bozulan yolları bakıma aldı. Mahalle Muhtarı Ali Yıldırım, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine çalışmalar için teşekkür etti. 
 
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki alt ve üst yapı sorunlarını gidermeye devam ediyor. Belirlenen plan dahilinde çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ihtiyaç önceliğine göre çalışmalarına yön veriyor. 
 
Muhtar Ali Yıldırım’dan Hizmet Teşekkürü
Alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında, İstiklal Mahallesi’ndeki bozulan yolları bakıma alan Gazipaşa Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlara daha konforlu ulaşım imkanı sağladı. 
 
Bakım çalışmasında emeği geçenlere teşekkür eden İstiklal Mahallesi Muhtarı Ali Yıldırım, “İstiklal Mahallesi’nde baraj çalışması nedeni ile bozulan yolları tekrardan yapan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Fen İşleri Müdürlüğü ekibine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler