loader
İstiklal Mahallesi Sakinlerine Yeşil Park Müjdesi...

İstiklal Mahallesi Sakinlerine Yeşil Park Müjdesi...

İstiklal Mahallesi sakinlerimizi en kısa sürede ferah ve yeşil bir parka kavuşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Park Projemiz tamam...

İstiklal Mahallesi Sakinlerine Yeşil Park Müjdesi...
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz İstiklal Mahallesinde yer alan yeni yeşil park çalışması hakkında bilgiler verdi. Daha inşaat aşamasında olan parkın yakın zamanda eksiksiz olarak açılışının gerçekleştirileceği müjdesini veren başkan Yılmaz açıklamasında;
 
İstiklal Mahallesi sakinlerimizi en kısa sürede ferah ve yeşil bir parka kavuşturmak için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. 
 
İstiklal Mahallesi Sakinlerine Yeşil Park Müjdesi...
Park Projemiz tamamlandığında çocuklarımız oyun alanında doyasıya eğlenirken, gençlerimiz basketbol sahasını dilediğince kullanabilecek. Dedi. 
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz  Gazipaşada gezilecek yerlerden  İstiklal Mahallesinde yapımı devam eden yeşil park ve yürüyüz alanı için açıklamasının devamında;
 
İstiklal Mahallesi Sakinlerine Yeşil Park Müjdesi...
Ağaçlarla kaplı yemyeşil parkımız, mahalle sakinlerimiz için güzel bir dinlenme ve yürüyüş alanı olacak.
 
İstiklal Mahallesi Park Projemizin tamamlanmasına az bir süre kala mahalle muhtarımız Ali Yıldırım’ın öğle yemeği davetine, ekip arkadaşlarımızla birlikte katıldık. 
 
Muhtarımıza nazik daveti için çok teşekkür ediyor, parkın tamamlanması için emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler