loader
Siyasette Gizli İttifak Kamera Karşısında Buluştu

Siyasette Gizli İttifak Kamera Karşısında Buluştu

Muhalafet partilerle tek tek görüşme gerçekleştiren HDP heyeti, sabah saatlerinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelmişti. Görüşmenin ardından..

Siyasette Gizli İttifak Kamera Karşısında Buluştu
 
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelen HDP heyeti, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu parti genel merkezinde ziyaret etti. Daha önceki ziyaretlerinde aynı karede yer almayan taraflar, bu kez kameraların karşısına geçerek poz vermeyi ihmal etmedi.
 
Gazipaşa haberler olarak Ahaber kaynağından enmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Muhalafet partilerle tek tek görüşme gerçekleştiren HDP heyeti, sabah saatlerinde DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile bir araya gelmişti.
 
Görüşmenin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, verimli bir görüşme yapıldığını söylemişti.
 
Son dakika Türkiyede Siyasi Gündemindeki ziyaretin İkinci Adres Chp
 
HDP heyeti, DEVA Partisi ziyaretinin ardından CHP Genel Merkezi'nin yolunu tuttu.
 
HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar ile beraberindeki heyet, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.
 
Sonda dakika Türkiye Gündeminde Ziyaretten Kareler
 
Daha önceki ziyaretlerinde aynı karede yer almayan taraflar, bu kez kameraların karşısına geçerek poz vermeyi ihmal etmedi.
 
Kılıçdaroğlu, kısa bir değerlendirme yaptıktan sonra "Teşekkürler. Ortak soru alma kararımız var. İletmiş olalım" diyerek diyerek basın toplantısını bitirdi.
 
Öte yandan Kılıçdaroğlu ve HDP'lilerin pozları CHP'nin Twitter hesabından da paylaşıldı..
 
Tavsiye Linki:
Gazipaşa haberler olarak tavsiye linkimiz olan Rafine Mutfak Nedir makalesini inceleyebilirsiniz.

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler