loader
Güneyköy Mahallesi Yeni Sondaj Suyuna Kavuştu...

Güneyköy Mahallesi Yeni Sondaj Suyuna Kavuştu...

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Yaşanan kuraklıkla birlikte içme ve sulama suyu sorunu ile bire bir ilgilendik 'lerini belirterek imkanları dahilinde gerekeni yaptıklarını belirtti.

Güneyköy Mahallesi Yeni Sondaj Suyuna Kavuştu...
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Yaşanan kuraklıkla birlikte içme ve sulama suyu sorunu ile bire bir ilgilendiklerini belirterek imkanları dahilinde gerekeni yaptıklarını belirtti.
 
Antalya gazipaşa haberler olarak edinmiş olduğumuz bilgiye göre;
 
Antalya Gazipaşa belediye  Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Gazipaşa Güncel'de de yer alan Gazipaşada Gezilecek Yerlerden Güneyköy Mahallesine açılan sondaj kuyusu ile ilgili açıklamasında;
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT ekiplerince, Güneyköy Mahallemize yeni bir sondaj kuyusu açıldı.
 
Yaşanan kuraklıkla birlikte içme ve sulama suyu sorunu çeken mahalle halkımızın sondaj kuyusu sevincine ortak olmak için bugün Güneyköy Mahallemizdeydik.    
 
Mahallemize kazandırılan yeni kuyu için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e ve ASAT ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Dedi.
 
 Gazipaşa Güncel, Belediye Başkanı,gazipaşa haberler,Gazipaşada Gezilecek Yerler


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler