loader
Hdp'den Akşener'e

Hdp'den Akşener'e "Acizlik" Suclaması...

Akşener'e HDP'li Mithat Sancar'dan tepki geldi. Sancar, "Bu söylemlere başvurmak acizliktir" ifadelerine yer verdi. illet İttifakı'nda sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'nin ön..

Hdp'den Akşener'e "Acizlik" Suçlaması...
 
HDP'li Mithat Sancar'dan Meral Akşener'e tepki! "Acizlik".
 
Millet İttifakı adı altında perde arkasından ilişki yürüten CHP-İYİ Parti ve HDP arasında her geçen gün yeni bir gerilim yaşanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha önce "HDP legal ve hukukidir" söyleminin aksine bugün TBMM'de yaptığı konuşmada Siirt'te kendisine "Burası Kürdistan'dır" diyen şahsın HDP'li olduğunu söyleyerek "HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyoruz" açıklamasını yaptı. 
 
Akşener'e HDP'li Mithat Sancar'dan tepki geldi. Sancar, "Bu söylemlere başvurmak acizliktir" ifadelerine yer verdi.
 
Millet İttifakı'nda sular durulmuyor. CHP ve İYİ Parti'nin ön planda olduğu Millet İttifakı'nın gizli ortağı ve terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP ile İYİ Parti arasında yeni bir kriz daha patladı. Meral Akşener'in "HDP'yi PKK'nın yanında konumlandırıyoruz" açıklamasına HDP'li Mithat Sancar'dan "Acizsiniz" mesajı geldi.
 
Meral Akşener Bebek Katili Öcalan'a "Sayın" Dedi.
 
Meral Akşener bugün TBMM'de yaptığı konuşmada bebek katili terörist elebaşı Abdullah Öcalan'a 'Sayın' şeklinde hitap etti. Konuşması sırasında kendisine iletilen not sonrası Akşener, Öcalan'a 'Sayın' dediği için özür diledi.
 
"Burası Kürdistan" Diyen Bölücüye Haddini Bildiremeyince Kendini Savundu
 
Kendisine Siirt'te 'Burası Kürdistan' diyen kişiye haddini bildiremeyen Akşener kendisini savunmak için şu sözleri söyledi:
 
"Hdp'yi Pkk'nın Yanında Konumlandırıyoruz"
 
Şahsın HDP'li olduğunu açıklayan Akşener, "Neye şaşırıyorsunuz? Bu kişi bir HDP çalışanı. Biz aylardır ne diyoruz? 'HDP'yi PKK'yı yanında konumlandırıyoruz' diyoruz. HDP, PKK ile arasına mesafe koymalıdır diyoruz. Kürdistan söylemi terör örgütünün. Bu durumda bizim için şaşırtıcı bir yanı yok." dedi.
 
Hdp'den Akşener'e Yanıt
 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bu açıklamasına HDP'den yanıt geldi.
 
Hdp'yi Bilmem Nereye Konumlandıranlara Hatırlatalım..."
 
HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, yaptığı açıklamada, "HDP'yi bilmem nereye konumlandıranlara hatırlatalım. HDP tam da halk içine konumlanmıştır." iddiasında bulundu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler