loader
Ferdi İle Fenerbahçe Arasındaki Sözleşme Sezon Sonunda Bitiyor

Ferdi İle Fenerbahçe Arasındaki Sözleşme Sezon Sonunda Bitiyor

Özellikle Vitor Pereira'nın gelmesiyle birlikte takımdaki yerini garanti altına alan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu ile ilgili..

Ferdi İle Fenerbahçe Arasındaki Sözleşme Sezon Sonunda Bitiyor...
 
Galatasaray'dan Ferdi Kadıoğlu bombası! Fenerbahçe'nin genç yıldızı ile görüşmelere başlandı.
 
Galatasaray, Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ferdi Kadıoğlu ile ilgilenmeye başladı. Vitor Pereira'nın gelmesiyle birlikte sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kadıoğlu'nun menajeriyle Galatasaray'ın temas kurduğu iddia edildi. İşte detaylar...
 
Ferdi İle Fenerbahçe Arasındaki Sözleşme Sezon Sonunda Bitiyor...Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona eren Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu'na kancayı attı.
 
Özellikle Vitor Pereira'nın gelmesiyle birlikte takımdaki yerini garanti altına alan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu ile ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi.
 
Galatasaray, Ferdi Kadıoğlu ile ilgileniyor. Ferdi ile Fenerbahçe arasındaki sözleşme sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray yönetiminin Ferdi Kadıoğlu'nun menajeriyle temasa geçtiği de iddialar arasında.
 
Ferdi'nin menajeri Rob Janssen ilk tur görüşmelerinde oyuncusunun Fenerbahçe'de devam etmesine sıcak bakmadıklarını söyledi.
 
Son dönemde yıldızı parlayan Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinin Ocak ayında ayrılık için bastırması ihtimali Galatasaray'ı harekete geçirdi. Teknik ekip, Kerem'in ayrılması durumunda alternatifler üzerinde çalışırken, Ferdi de konuşulmaya başladı.
 
Ferdi İle Fenerbahçe Arasındaki Sözleşme Sezon Sonunda Bitiyor...
Galatasaray, geçtiğimiz sezonlarda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı'yı renklerine bağlamıştı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler