loader
Niye İstifa Etmiyor?

Niye İstifa Etmiyor?

A Milli Takım'da 4 tane İtalya, 4 tane Fransa, 3 tane İngiltere, 2 tane İspanya, 1 tane de Hollanda liglerinde top koşturan çok yetenekli oyuncularımız var. Ama bu oyuncuların hemen..

Niye İstifa Etmiyor?Niye İstifa Etmiyor?
Fatih Yılmaz
 
Şenol Güneş, Türk halkına Dünya 3.lüğü gururunu yaşatmıştı. Ancak 2021 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 0 puan alan milli takımın oynadığı oyun gelecek adına hiç umut vermemişti. Milli takım, bizi sadece geçtiğimiz yıl Mart ayında Norveç ve Hollanda'yı yendiğimiz maçlarla mutlu etti. Bu maçların dışında her maçta öldük öldük dirildik. 
 
Karadağ'dan 90+7'de yediğimiz beraberlik golüyle Dünya Kupası finallerine gitme şansımızı zaten kaybetmiştik. Cebelitarık önünde 3-0 galibiyete rağmen oynadığımız oyun Hollanda'da bir felaket yaşayacağımızı zaten gösteriyordu. 
 
A Milli Takım'da 4 tane İtalya, 4 tane Fransa, 3 tane İngiltere, 2 tane İspanya, 1 tane de Hollanda liglerinde top koşturan çok yetenekli oyuncularımız var. Ama bu oyuncuların hemen hiçbiri kulüplerinde oynadığı futbolu milli takıma yansıtamadı. Burada demek ki sorun hoca da. 
 
Şenol Güneş şimdiye kadar çoktan istifa etmeliydi ama etmiyor, çünkü istifa ederse 22 milyon TL'den olacak. O yüzden tazminat alabilmek için kovulmayı bekliyor. Ve bu tavrı ile bizdeki o güzel hatırasını da yok ediyor.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler