loader
Tarımın Güvenilir Platformu

Tarımın Güvenilir Platformu

botanikcim.com Tarım ile ilgili tüm ilanların ücretsiz paylaşıldığı bir platformdur. Gazipaşada ziraat ve tarıma destek, fidan, fide, tohum, süs bitkileri, tropikal meyveler, sebzeler ve daha fazlası komis...

Tarımın Güvenilir Platformu...
 
botanikcim.com Tarım ile ilgili tüm ilanların ücretsiz paylaşıldığı bir platformdur.
 

Tarımın Güvenilir Platformu...

20 haziran 2021 da botanikcim internet sitesi kullanıcıların hizmetine açılmıştır.
 
Yaklaşık 2 bucuk aylık bir sürede 20.000 görüntülenme ve 250 üye sayısına ulaşan ve her geçen gün bu sayı arttıran botanikcim Tarımı internet platformuna taşımanın gururu ile çalışmalarına hızla devam etmektedir.
 
botanikcim.com da Gazipaşada ziraat ve tarıma destek, fidan, fide, tohum, süs bitkileri, tropikal meyveler, sebzeler ve daha fazlası komisyon ve aracılık ücreti ödenmeden satıcılarımız tarafından paylaşılıp satılmaktadır.
 
Türkiye'deki herhangi bir alıcının internet üzerinden aynı ürünü illere göre ya da satıcılara göre fiyat farkını araştırmasına ve tüketici bütçesine en uygun olanı seçebilmektedir. 
 
Tarımın Güvenilir Platformu
Üreticiden tüketiciye komisyonsuz bir yolculuk sunan botanikcim Türkiye'nin en büyük bahçesi olma hedefindedir.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler