loader
Gazipaşada Neler Oluyor?

Gazipaşada Neler Oluyor?

Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz gece saat 02:15 'te sosyal ağından yapmış olduğu açıklamasında; Değerli hemşehri -lerim, Gazipaşa’mızda üç farklı noktada çıkan yangın bölgeleri..

Gazipaşada Neler Oluyor?
 
Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz gece saat 02:15 'te sosyal ağından yapmış olduğu açıklamasında:
 
Gazipaşada Neler Oluyor?
Değerli hemşehrilerim;
Gazipaşa’mızda üç farklı noktada çıkan yangın bölgelerinde; 3 tane arazöz, 6 tane kepçe ve bütün belediye personelimizle alandayız. 
 
Vatandaşlarımızın gerekli olmadığı sürece trafiğe çıkmamalarını ve olası durumlar için tedbir almalarını rica ediyorum.
 
Gazipaşada Neler Oluyor?
Yangına müdahale etmekte olan itfaiye, belediye ve orman işletme ekiplerimize mümkün olduğunca yardımcı olmalarını, yolların kilitlenmesine sebebiyet verileceği için mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmamalarını ve olası yangınları önlemek amacıyla gerekli tedbirleri almalarını önemle rica ediyorum. 
 
Bu süreci hep birlikte aşacağız. Dedi.
 
Gazipaşa belediye başkanı Sn. Mehmet Ali Yılmaz sabah Gazipaşa'da çıkan yangınlar hakkında saat 08:30 da yapmış olduğu açıklamasının devamında;
 
Ciğerimiz yanıyor...
 
Gazipaşa’mızda dün gece Küçüklü ve İnceğiz bölgelerinde çıkan yangın kısmen kontrol altına alınmıştır.
 
Gazipaşada Neler Oluyor?
Belediyemizin tüm imkanlarını yangın söndürme çalışmaları için bölgeye seferber ettik.
 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve çevre il ve ilçelerden gelen; itfaiye, arazöz, su tankeri ve helikopterlerle, havadan ve karadan müdahale çalışmaları devam etmektedir.
 
Gazipaşada Neler Oluyor?
Vatandaşlarımızın yangına müdahale etmekte olan ekiplerimize, mümkün olduğunca yardımcı olmalarını, yolların kilitlenmesine sebebiyet verileceği için mecbur kalmadıkça yangın bölgesine doğru trafiğe çıkmamalarını ve olası yangınları önlemek amacıyla gerekli tedbirleri almalarını önemle rica ediyorum. Dedi.

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler