loader
Gazipaşa Kurban Satış Yeri

Gazipaşa Kurban Satış Yeri

Gazipaşa'da halkın Gazipaşada Âdet Ve Geleneklerinden olan kurban ihtiyaçları için hazırlanan Koru Mahallesi Fidanlık bölgesinde kurban satış alanında besiciler kurban satışlarına başladı..

Gazipaşa Kurban Satış Yeri...
 
Gazipaşa da her yıl olduğu gibi kurban satış noktası gazipaşa belediyesi tarafında Koru Mahallesi Fidanlık bölgesinde kullanıcıların hizmetine tahsis edildi.
 
Gazipaşa Kurban Satış Yerinde satış yapacak olan satıcılar için Belediye Kültür Merkezi'nde  9 temmuz saat 11.00'de düzenlenen kura çekilişi ile satıcıların hizmetine teslim edildi. 
 
Gazipaşa Kurban Satış Yeri...
Antalya Gazipaşa'da halkın Gazipaşada Âdet Ve Geleneklerinden olan kurban ihtiyaçları için hazırlanan Koru Mahallesi Fidanlık bölgesinde kurban satış alanında besiciler kurban satışlarına başladı.
 
Antalya gazipaşa haberler olarak kurban satış esnafımıza şimdiden bol bereketli satışlar diliyoruz...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler