loader
Gazipaşa Belediyesi Üretiyor, Gazipaşa Kazanıyor

Gazipaşa Belediyesi Üretiyor, Gazipaşa Kazanıyor

Kahyalar Mahallesi’nde bulunan ve uzun yıllardır aktif bir şekilde hizmete devam eden Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisinde, üretilen ürünlerinde çeşitliliğini her geçen yıl artıy..

Gazipaşa Belediyesi Üretiyor, Gazipaşa Kazanıyor
 
GAZİPAŞA Belediyesi, kendi ürettiği parke, büz, bordür taşı ve betonu kullanıyor. Belediye üretirken ilçenin parası da dışarı gitmiyor. Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisi’nde üretim, ürün çeşitliliği arttırılarak devam ediyor. 
 
Kahyalar Mahallesi’nde bulunan ve uzun yıllardır aktif bir şekilde hizmete devam eden Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisinde, üretilen ürünlerinde çeşitliliğini her geçen yıl artıyor. Gazipaşa Belediyesi Parke ve Beton Üretim Tesisi’nde parke, beton, büz, bordür, sekizlik ve altılık kilitli parke, 15x30 altılık prizma parke, yonca altılık parke, 60 santimetre yol ve bahçe bordürü, 480 800’lük beton büz üretimi yapılarak üretilen ürün çeşitliliği arttırıldı.  
 
Hem Zamandan Hem Paradan Tasarruf
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hem zamandan hem de paradan tasarruf ettiklerini söyledi. Başkanı Yılmaz, belediyenin birçok ihtiyacını kendi imkanlarıyla karşıladıklarını belirterek, “Yaklaşık 3,5 yıldır belediyemizin ihtiyacı olan ürünleri, kendi tesisimizde üretmeye devam ediyoruz.
 
Elimizde olan ve üretimini yaptığımız ürünlerin, her geçen gün çeşitliliğini arttırıyoruz. 
 
Ayrıca kırsal mahallelerimizde asfalt ve parke yolların uygulanamadığı yerlere de, zaman kaybı olmasın diye, ekiplerimiz tarafından kurulan mobil santrallerle, vatandaşlarımıza tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızı toz ve çamura maruz kalma gibi mağduriyetlerden kurtarıp, ekiplerimizce özveriyle, planlı ve sürekliliğimizi koruyarak, var gücümüzle çalışıyoruz. 
 
Üreten Belediyecilik anlayışıyla her geçen gün ürün çeşitliliğini artırdığımız parke üretim ve beton tesisimizle, hem tasarruf sağlıyor hem de Gazipaşa'mıza kaliteli ve konforlu hizmet sunuyoruz” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler