loader
Gazipaşa Hacı Musa Çayı Çevre Düzenlemesinde Sona Doğru..

Gazipaşa Hacı Musa Çayı Çevre Düzenlemesinde Sona Doğru..

Gazipaşa haberler olarak yapmış olduğumuz araştırmada Gazipaşa Hacı Musa Çayının etrafı ciddi bir sosyal alan olarak düzenleniyor. Antalya Gazipaşada gezilecek..

Gazipaşa Hacı Musa Çayı Çevre Düzenlemesinde Sona Doğru...
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak yapmış olduğumuz araştırmada Gazipaşa Hacı Musa Çayının etrafı ciddi bir sosyal alan olarak düzenleniyor.
 
Antalya Gazipaşada gezilecek yerlerin başında gelen Hacı Musa Çayındaki düzenlemeleri inceleyen Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz sosyal takipçilerine sevindiren açıklamalarda bulundu.
 
Gazipaşa Hacı Musa Çayı Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor...
2021 yılı Gazipaşa turizm sezonunun başlangıcında şehrimizi ziyaret edecek olan yabancı misafirler içinde En İyi Gazipaşa Plajlarının yanı sıra gezilecek yerler arasından bulunan Hacı Musa Çayı ve çevresi hakkında başkan yılmaz açıklamasında;  
 
Hacı Musa Çayı çevre düzenlemesi projesi kapsamında içerisinde bulunacak olan ;
 
Gazipaşa Hacı Musa Çayı Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor...
* Tropikal meyve ağaçları, 
* Yürüyüş yolları, 
* Parklar, 
* Bisiklet yolu, 
* Spor alanları 
* Dinlenme bölümleri...
 
Gibi sosyal aktivitelerin bulunacağı, ‘Tropikal Park’ projemizin, duvar örme çalışmaları hızla devam ediyor.
 
Gazipaşa Hacı Musa Çayı Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor...
Gazipaşa belediye başkanı Yılmaz açıklamasının devamında;
 
Bugün, Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından devam ettirilen, Tropikal Park projesi uygulama alanını ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk.
 
Çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar diledik. Dedi.
 
Gazipaşa Hacı Musa Çayı Çevre Düzenlemesi Devam Ediyor...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler