loader
Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında Son Başvuru Ne Zaman?

Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında Son Başvuru Ne Zaman?

Gazipaşa Belediyesi kaç personel alacak? Gazipaşa Belediyesi iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? Daimi personel başvuru..

Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında Son Başvuru Ne Zaman? 
 
Gazipaşa Belediyesi kaç personel alacak? Gazipaşa Belediyesi daimi 50 personel alımında iş ilanlarına başvuru nasıl yapılır? Gazipaşa Belediyesi daimi personel başvuruları nereye yapılır? Antalya Gazipaşa Belediyesi personel alımları kriterleri nelerdir? Başvuru şartları nelerdir?
 
Gazipaşa Belediyesi En Az İlkokul Daimi 50 Personel Alımları...
 
Gazipaşa Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR kurum dışı ilan sayfasında yayımlanan ilana göre daimi kadroda en az ilkokul mezun vasıflı vasıfsız daimi 50 personel alınacağı belirtilmektedir.
 
İŞKUR kurum dışı ilan sayfasında yayımlanan duyuruda Antalya İli Gazipaşa Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az İlkokul mezunu vasıflı vasıfsız daimi kadroda farklı ünvanlarda 50 personel alınacaktır.
 
Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında Adaylar için başvuru zamanı nedir?
 
Adaylar başvurularını 24 Mayıs 2021 tarihine kadar (24 Mayıs dahil) yapabileceklerdir.
 
Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında Adaylar için başvuru nasıl yapılır? 
 
Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında başvuru yeri neresidir?
 
Başvurular kurum adresine (Yeni Mahalle İnönü Caddesi No:9 Gazipaşa/Antalya ) yapılacaktır.
 
Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında Adaylarda aranan ortak nitelikler nelerdir?
 
Türk vatandaşı olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak ve Gazipaşa ilçesinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.
 
Gazipaşa Belediyesi Daimi Personel Alımlarında Son Başvuru Ne Zaman?
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre Gazipaşa Belediyesine alınacak olan personel nitelikleri ve sayıları aşağıdaki gibidir:
 
Beden İşçisi için aranan nitelikler (42 personel)
 
En az İlkokul mezunu olmak.
 
Kazıcı Yükleyici Operatörü için aranan nitelikler (1 personel)
 
En az İlkokul mezunu olmak, 40 – 44 yaş arasında olmak, D ve G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kazıma ve Yükleme (Ekskavatör) sürücü belgesine sahip olmak.
 
Yükleyici Operatörü için aranan nitelikler (1 personel)
 
En az İlkokul mezunu olmak, 27 – 30 yaş arasında olmak, G sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Kazıma ve Yükleme (Ekskavatör) sürücü belgesine sahip olmak, Lastik tekerlekli iş makinesi kullanma yetki belgesine sahip olmak.
 
Büro İşçisi için aranan nitelikler (6 personel)
 
En az Lisans mezunu olmak, 24 – 44 yaş arasında olmak.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler