loader
Gözler Kabinede: Ramazan Kısıtlamaları Nasıl Olacak?

Gözler Kabinede: Ramazan Kısıtlamaları Nasıl Olacak?

Kafe ve restoranlar kapanacak mı? Ramazan kısıtlamaları nasıl olacak? Gözler kabine toplantısında! Ramazan'da tam kapanma var mı? Yeni kısıtlamalar gelecek mi?

Gözler Kabinede: Ramazan Kısıtlamaları Nasıl Olacak?
 
Gözler kabine toplantısında! Ramazan'da tam kapanma var mı? Yeni kısıtlamalar gelecek mi? 
 
Kafe ve restoranlar kapanacak mı? Ramazan kısıtlamaları nasıl olacak?
 
Son dakika haberine göre; Koronavirüs salgınında normalleşme süreciyle birlikte vaka sayılarında yaşanan artışın ardından yeni önlemler gündeme geldi. 
 
İki haftada bir toplanan kabine, pazartesi günü Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Külliye'de bir kez daha bir araya gelecek. 
 
Kafe ve restoranlar kapanacak mı? Sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı? 2021 Ramazan'da tam kapanma var mı? Ramazan kısıtlamaları nasıl olacak? sorularının yanıtı kabine toplantısı sonrası belli olacak.
 
Gözler kabine toplantısında! Ramazan'da tam kapanma var mı? Yeni kısıtlamalar gelecek mi? Kafe ve restoranlar kapanacak mı? Ramazan kısıtlamaları nasıl olacak?
 
Koronavirüs salgınında normalleşme süreciyle birlikte vaka sayılarında yaşanan artışın ardından yeni önlemler gündeme geldi. 
 
Kabine toplantısının ana gündem maddesini koronavirüs vaka sayılarındaki hızlı yükselişin ardından alınacak yeni önlemler oluşturacak.
 
Bilim Kurulu'nun 25 Mart'ta yaptığı toplantının çıktılarının masaya yatırılacağı toplantıda, günlük 30 bin sınırına dayanan vaka sayılarındaki artışın nedenleri, atılması gereken adımlar değerlendirilecek;
 
Türkiye'nin aşı tedarikinde geldiği son nokta, yerli aşı çalışmaları, tam normalleşmeye geçiş takvimi gibi başlıklar ele alınacak.
 
Ramazan Kısıtlamaları Nasıl Olacak?
 
Ramazan ayında hangi kısıtlamaların uygulanacağı, nasıl bir önlem alınacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler