loader
Vatana İhanetin Eski Ama Yeni Versiyonu…

Vatana İhanetin Eski Ama Yeni Versiyonu…

Bu ülke halkına ve ekonomisine hizmet için var olması gereken bankalar ve finans kurumları tarafından, kendi kazancından başka bir şey düşünmeyen...

Vatana İhanetin Eski Ama Yeni Versiyonu… Vatana İhanetin Eski Ama Yeni Versiyonu… 
Av. Sedat Çetinkaya
 
BİZ ASLA TESLİM OLMAYACAK, DAYATMALARA BOYUN EĞMEYECEK , BU KİRLİ TEZGAHI PARÇALAYACAK VE ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILARIN BEDELİNİ DE MUTLAKA ÖDETECEĞİZ...
 
Türkiye Cumhuriyeti Devleti , küresel bir salgının en etkin olduğu dönemde, tüm gelişmiş ve gelişmekte olan ekonomiler küçülürken, Çin ile birlikte büyümeyi sağlamış nadir ülkelerden birisi konumunda bulunmaktadır.
 
Yine Türkiye Cumhuriyeti Devleti, 2021 yılında Dünya’da en fazla büyüme gösteren ülkelerden biri olmayı hedeflerken ; ihracatını arttırmayı, ithalatını azaltmayı, cari dengesini sağlamayı, istihdamı arttırmayı, enflasyonu ve faiz oranlarını düşürmeyi hedefleyen bir ülke konumunda da bulunmaktadır.
 
ANCAK KÜRESEL GÜÇ MERKEZLERİ VE İÇİMİZDEKİ VATAN HAİNİ KONUMUNDAKİ İŞBİRLİKÇİ ODAKLAR, BU AMACIN GERÇEKLEŞMESİNİ ENGELLEMEK İÇİN ELLERİNDEKİ TÜM ARGÜMANLARI KULLANMAYA ISRARLA DEVAM ETMEKTEDİRLER.
 
Hükümetimiz, hedefleri doğrultusunda büyük bir özveriyle ve kararlılıkla çalışırken, her fırsatta sanal döviz talepleri oluşturarak ve Türk Lirası’ndan ani çıkışlar gerçekleştirerek, hükümet politikalarını ve ülkemizin gelecek projeksiyonunu akamete uğratmak isteyenlerin sinsice tertiplenmiş çeşitli planlarıyla karşılaştığımız bir dönemden geçmekteyiz.
 
Hükümetimizin, döviz kurlarını ihracatçılarımızın talep ettiği rekabetçi kur seviyesini bloke etmeyecek  şekilde aşağıya çekmek ve özel bankaların hesaplarında bulunan 260 milyar Doları aşan döviz stoğunun bozulması suretiyle ters Dolarizasyon sürecinin başlatmak için gerçekleştirdiği tüm ekonomik girişimler ; içten ve dıştan, kesin ve kararlı bir şekilde sabote edilmek istenilmektedir.
 
Bu ülke halkına ve ekonomisine hizmet için var olması gereken bankalar ve finans kurumları tarafından, kendi kazancından başka bir şey düşünmeyen bireylerin adeta bir hücum furyası halinde satın aldıkları döviz kullanılarak, bu ülkenin yönetimine ayar verilmeye çalışılmaktadır. İÇİMİZDEKİ İŞBİRLİKÇİLERİN VE KÜRESEL GÜÇ MERKEZLERİNİN TÜM DERTLERİ ; 
 
• HÜKÜMETİN FAİZLERİ YÜKSELTMESİNİ SAĞLAYARAK, TÜRK MİLLETİNİ VE DEVLETİNİ ÖNCE YÜKSEK FAİZLE SOYALIM, 
• FAİZ YÜKÜ NEDENİYLE DEVLETİN BORCUNUN YÜKSELMESİNİ SAĞLAYARAK, BÜTÇE DENGELERİNİ VE YATIRIM PLANLARINI BOZALIM,
• DEVLETİ IMF’DEN BORÇ ALMAYA MECBUR BIRAKIP, TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİN PARA KULLANMA YETKİSİNİ ELİNDEN ALIP, TÜM STRATEJİK PROJELERİ VE KÜRESEL GÜÇLERİN PLANLARINI SABOTE EDEN TÜRK ASKERİ OPERASYON İNSİYATİFİNİ BLOKE EDELİM,
• VE YÜKSEK FAİZ ALTINDA YATIRIM YAPILAMAYAN VE ÇARKLARI DÖNMEYEN BİR EKONOMİK ORTAM OLUŞTURARAK, BU ORTAM ÜZERİNDEN ŞEKİLLENEN OLUMSUZLUKLARIN ETKİSİYLE HÜKÜMETİ DEĞİŞTİREBİLELİM STRATEJİSİNİ HAYATA GEÇİREBİLMEKTEN MÜTEŞEKKİLDİR.
 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, yabancı güç merkezlerinin ve onların kripto yerli işbirlikçilerinin yönetiminde olduğunda, tüm çevrelerden olumlu açıklamalar peş peşe gelmekte ancak elindeki tek argüman, faiz artışı sağlamakmış gibi hareket eden Merkez Bankası ise uyguladığı politikayla, çaktırmadan ancak görenlerin gözende : “acı var mı acı diyerek” hükümetin altını oymaktadır. 
 
Bu politikanın nereye gittiğini anlamamak için saf olmak, gereğini yapmamak için de zillete teslim olmak gerekmektedir. Hükümetin bu duruma karşı pozisyon geliştirmesi durumu ise küresel güç merkezleri ve onların yerli işbirlikçileri tarafından, bir MEYDAN OKUMA biçiminde telakki edilmekte ve önceden hazırladıkları plan hemen sahneye sürülmektedir. Her zaman olduğu gibi at izi it izine karışmış durumdadır. 
 
Ayırmak için yola sürüp, ipini gevşetip biraz koşturmak gereklidir. 
 
ANCAK BU İHANET PLANLARI TUTMAYACAKTIR. HERKESİN BİRKAÇ AY İÇİNDE GÖREBİLECEĞİ ÜZERE BÜYÜK VE ÖNLENEMEZ BİR GELİŞİM SÜRECİ BAŞLAYACAK VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’NİN GÖLGESİNDE BÜYÜK TÜRK MİLLETİ, KENDİSİNE KURULAN BU TEZGAHI , TÜM DÜNYANIN GÖZÜ ÖNÜNDE PARÇALAYACAKTIR…
 
Bu cihette verilen mücadele, ülkemizin ; tam bağımsız ve egemenliği vatan sathının her noktasına sirayet etmiş, cihan hakimiyeti mefkuresi hedefinde ilerleyen büyük bir güç merkezi olarak ortaya çıkması için hayati öneme ve değere sahiptir.
 
Bu mücadeleye karşı kayıtsız şartsız destek olmayanlar, haklı veya haksız eleştiriler getirip, kaypaklığa bahane devşirenler, ağızlarından salya boşaltanlar gerçekte hiçbir zaman bizim yanımızda olmayanlar, bu vatanın evladı onuruna talip bulunmayanlardır. 
 
Onlar bu kutlu mücadeleden doğan şeref üzerinde de hak sahibi olamayacaklardır. Onlar menfaatleri için davasını satanlar, çıkarlarını şereflerine değişenler, vatana ihanet edenler ve münafıklar olarak kaydedilecek olanlardır… Onların şuan kendilerini nasıl tanımladığının bir önemi de olmadığı gibi maddi ve manevi bir değerleri de bulunmamaktadır.
 
Müslüman- Türk milleti olarak içimizdeki ve dışımızdaki hainlere karşı vermekte olduğumuz çok yönlü mücadele ; tarihin akışını değiştirecek ve yeni bir çağı başlatacaktır ve buna engel de olunamayacaktır.
 
Hüküm ve hikmet sahibi olan Allah, göklerin ve yerin gaybını bilmekte ve bütün yaptıklarımızı da hakkıyla görmektedir...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler