loader
Bu Tür Programlarda Pehlivanlarımızı Yedirmeyiz...

Bu Tür Programlarda Pehlivanlarımızı Yedirmeyiz...

Sıradan, güreş ahlakından uzak tamamen şova dönük yarışmadan çekilmesini arzu ediyorum. İsmail gibi genç bir kardeşimiz burada show malzemesi edilmesine...

Bu Tür Programlarda Pehlivanlarımızı Kimseye Yedirmeyiz...
 
Survivor 2021 Programında yarışan Başpehlivanımız İsmail Balaban’a atılan mesnetsiz iddalar beni derinden üzmüştür!
 
Bu gün bir pehlivan kolay yetişmiyor kimse böyle aşalayıcı kelimler kullanamaz! Programda bu tarz söylemlerin cevabı verilmeliydi… Popüler kültürün parçası olan bu tür programlarda Pehlivanlarımızı kimseye yedirmeyiz.
 
Pehlivanlarımızın hiç biri oyuncu değildir pehlivanlarımız güçleri kadar alçak gönüllülükleri ve  ahlaklarıyla tarihten günümüze kadar hep örnek olmuşlardır. Herkes bunu böyle bilmelidir!
 
Pehlivan ahlakını, erdemini ve manevi hazzını yaşayan ve yaşatan Başpehlivan İsmail Balaban kardeşimin; 
 
Sıradan, güreş ahlakından uzak tamamen şova dönük yarışmadan çekilmesini arzu ediyorum. İsmail gibi genç bir kardeşimiz burada show malzemesi edilmesine gönlüm müsade etmez...
 
Saygılarımla
Seyfettin Selim
659. Kırkpınar Güreş Ağası
Kırkpınar'ın Efsane Ağası - İş Adamı

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler