loader
Milli Egemenlik Bulvarındaki Trafik Kazasında Ne Oldu?

Milli Egemenlik Bulvarındaki Trafik Kazasında Ne Oldu?

Antalya Gazipaşa haberler olarak Edindiğimiz bilgiye göre, Alanya istikametine gelen 07 NE 804 plakalı motosiklet sürücüsü Mesut Mercan, Gazipaşa Anadolu...

Milli Egemenlik Bulvarındaki Trafik Kazasında Ne Oldu?
 
Gazipaşa Milli Egemenlik Bulvarındaki trafik Kazasında  D400 karayolunda saat 18.00 sıralarında meydana geldi. 
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak Edindiğimiz bilgiye göre, Alanya istikametine gelen 07 NE 804 plakalı motosiklet sürücüsü Mesut Mercan, Gazipaşa Anadolu Lisesi istikametine kavşakta dönmek üzere olan 07 UJ 513 plakalı otomobile arkadan çarptı. 
 
Gazipaşanın en işlek bulvarlarından Milli Egemenlik Bulvarındaki kazada Çarpmanın etkisi ile kontrolünü kaybeden motosiklet sürücüsü Mesut Mercan yola savrulan motosiklete, arkadan gelen Hasan Can idaresindeki 07 UL 558 plakalı otomobil çarptı. 
 
Antalya Gazipaşa güncel haberlerinde 'de yer alan trafik kazasında:
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Gazipaşa polis ve Gazipaşa devlet hastanesi sağlık ekipleri geldi.
 
Ağır yaralanan Mesut Mercan (24), olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kazazade önce Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne ve oradan da Alanya'a sevk edildi...


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler