loader
Gazipaşa Sugözü Mahallesindeki Kazada Ne Oldu?

Gazipaşa Sugözü Mahallesindeki Kazada Ne Oldu?

Sugözü Mahallesi'nde meydana gelen kamyon kazasında C.Ç.'nin dorsesindeki taşları dökmek için yolun kenarına yanaştığı 07 UY 708 plakalı hafriyat kamyonu toprak...

Gazipaşa Sugözü Mahallesindeki Kazada Ne Oldu?
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre hafriyat kamyonunun toprak zeminde kayarak yaklaşık 10 metrelik uçurumdan yuvarlanmasıyla meydana gelen kazada, sürücü C.Ç. yaralandı.
 
Gazipaşada hafriyat kamyonu kazası dün saat 15.30 sıralarında Sugözü Mahallesi'nde meydana geldi. 
 
Gazipaşa Sugözü Mahallesi'nde meydana gelen kamyon kazasında C.Ç.'nin dorsesindeki taşları dökmek için yolun kenarına yanaştığı 07 UY 708 plakalı hafriyat kamyonu toprak zeminde kayarak yaklaşık 10 metrelik uçuruma yuvarlandı. 
 
Antalya Gazipaşa Sugözü Mahallesinde meydana gelen Kazada kamyon sürücüsü yaralandı.
 
Antalya Gazipaşa güncel haberlerinde dikkate aldığımız yaralanmalı kazayı gören vatandaşlar kamyon sürücüsünün yardımına koşarak, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. 
 
Alınan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahalesi olay yerinde yapıldı. 
 
Trafik kazasında C.Ç. daha sonra Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.  Uçuruma yuvarlanan kamyon ise vinç yardımıyla bulunduğu yerden çıkartıldı. Jandarma kazayla ilgili inceleme başlattı.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler