loader
Göçük Mahallesi Muhtarlığından Mahalle Sakinlerine Duyuru...

Göçük Mahallesi Muhtarlığından Mahalle Sakinlerine Duyuru...

Mahallelerimizde düğün, nişan, kına, sünnet, asker eğlencesi, cenaze merasimleri, mevlüt, her türlü yemek ve toplantı organizasyonu gibi...

Göçük Mahallesi Muhtarlığından Mahalle Sakinlerine Duyuru... 
 
Göçük Mahalle Sakinlerinin Dikkatine! 
 
Mahallelerimizde düğün, nişan, kına, sünnet, asker eğlencesi, cenaze merasimleri, mevlüt, her türlü yemek ve toplantı organizasyonu gibi buna benzer tüm toplu faaliyetler Antalya İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından ve İçişleri bakanlığı genelgelerinden *yasaklanmıştır*.
 
Özellikle düğün ve nişan faaliyetlerinde Karakolun kendisinden  veya Gazipaşa Karakol Komutanımızdan izin aldım diyerek halen toplu etkinlik yapılmaktadır. Benim veya herhangi bir karakol personelinin  kesinlikle ve kesinlikle yasak olan bir duruma izin verme yetkisi yoktur. 
 
Malum, mahallerimiz bilindiği üzere toplu olarak değil dağınık yerleşim yerlerine sahiptir. Bu nedenle benzeri eğlencelere olan katılımları azaltalım.
 
1.derceden yakınları değilseniz uygun bir zamana ayarlayarak belirli tedbirler doğrultusunda ziyaretlerimizi usulüne uygun bir şekilde gerçekleştirelim.
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
Özellikle de 65 yaş ve üstü  vatandaşlarımızın saat 10.00 ile 16.00 saatleri haricinde dışarı çıkması yasaklanmıştır. Herhangi bir sorun oluşturan, oluşturacak olaylarda lütfen biz mahalle muhtarlarına veyahut karakol komutanlığına haber verelim..Gerekli tedbirlere uyuduğu zaman emin olalım ki her şey daha güzel olacak.
 
Mutlu yarınlar dileği ile...
 
Yakup Erdoğan
Gazipaşa Göçük Mahallesi Muhtarı,Antalya İl Hıfzıssıhha,Gazipaşa Karakol


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler