loader
Gazipaşa Belediyesi'nden 10 Kasım özel programı

Gazipaşa Belediyesi'nden 10 Kasım özel programı

Antalya Gazipaşa Belediyesi tarafından pandemi tedbirleri kapsamında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlenecek. Gazipaşa Güncel Haberlerinde...

Gazipaşa Belediyesi'nden 10 Kasım özel programı...
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
Antalya Gazipaşa Belediyesi tarafından pandemi tedbirleri kapsamında 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı düzenlenecek…
 
Antalya Gazipaşa Güncel Haberlerinde yer alan 10 Kasım özel programında;
İlk olarak yarın saat 19.00'da Atatürk belgeseli gösterime sunulacak. Cumartesi günü saat 14.00'de çocuklara özel Atatürk animasyon filmi yayınlanacak. 
 
Yine aynı gün saat 19.00'da vatanı kurtarmak için ölüme meydan okuyan bir kuşağın komutanının hikayesini anlatan Veda isimli film izlettirilecek. 
 
Antalya Gazipaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek programlara tüm halkın davetli olduğu bildirildi..


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler