loader

Güney Köyü Sakinlerinden Gazipaşada Kum Ocağına Hayır!!!

Gazipaşada ziraat ve tarımda kendi aşıladığı zeytinlerin dahi tehlike altında olduğunu belirten vatandaş 'lar böyle bir alana kum ocağı için nasıl izin verildiğini merak...

Güney Köyü Sakinlerinden Gazipaşada Kum Ocağına Hayır!!!
 
Gazipaşada kum ocağının kurulduğu güney köyü zeytin Ada bölgesindeki vatandaşlar şikayetlerini çektikleri videolar ile sosyal ağlarda destek arıyor.
 
Devletin Gazipaşada ziraat ve tarımda kendi aşıladığı zeytinlerin dahi tehlike altında olduğunu belirten vatandaşlar böyle bir alana kum ocağı için nasıl izin verildiğini merak ediyorlar.
 
Güney Köyü Sakinlerinden Gazipaşada Kum Ocağına Hayır!!!
Antalya Gazipaşalı ziraatçılar  Gazipaşada resmi dairelerden olan kaymakamlık, Gazipaşa belediyesi zabıtası ve Gazipaşa jandarma karakoluna bildirdikleri halde herhangi bir yaptırım olmadığını belirten vatandaşlar çaresizliklerine çare aramanın çabası içerisindeler.
 
Antalya Gazipaşa haberleri web sitesine ilgili videoyu göndererek yardım isteyen Güney köyü zeytin ada bölgesinde yaşayan Gazipaşalılar;
 
 
Bu pandemi döneminde biz hastalıkla uğraşırken kum ocağı kurulumu devam ediyor. normalde Antalya Mersin D.400 karayoluna sadece 200 metre 4 köyün ortasına kurulan bu kum ocağına hayır diyoruz. Bölgemizde kum ocağı istemiyoruz.
 
Güney Köyü Sakinlerinden Gazipaşada Kum Ocağına Hayır!!!
Maden değil su istiyoruz, bizim tarımdan başka yapacak bir işimiz yok !!!
Yetkili siyasileri ve sivil toplum kuruluşlarını özellikle Gazipaşa ziraat odasını ve Gazipaşa ilçe tarım müdürlüğünü köylerimize sahip çıkmasını istiyoruz. Dediler.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler