loader
Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan Kendini İzole Etme Kararı...

Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan Kendini İzole Etme Kararı...

Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan Gazipaşa halkına koronavirüs ile ilgili sağlığımız için duyarlı çağrı. "Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat..

Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan Kendini İzole Etme Kararı...
 
Antalya Gazipaşa belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz’da korona tedbirleri konusunda “izole etme kararı” kararı açıklaması…
 
Antalya Gazipaşahaberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre Başkan Mehmet Ali Yılmaz sağlık durumunun iyi oldugunu özellikle belirterek açıklamasında;
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ile yakın temasta bulunduğumdan dolayı doktor tavsiyesi üzerine kendimi izole etme kararı aldım.
 
En kısa zamanda sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle...
 
Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan Gazipaşa halkına koronavirüs ile ilgili sağlığımız için duyarlı çağrı...
 
"Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edelim." Dedi.
 
Değerli Hemşehrilerim;
 
Başkan Mehmet Ali Yılmaz’dan Kendini İzole Etme Kararı...
Bugün Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde yaptırmış olduğum Koronavirüs (Covid-19) testimin NEGATİF çıktığını siz değerli vatandaşlarımızla paylaşıyorum.
 
Bu süreçte arayan, mesaj atan geçmiş olsun dileklerini ileten herkese sonsuz teşekkür ederim.
 
Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına hep birlikte dikkat edelim. Dedi.

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler