loader
Gazipaşa'da İntihara Kalkışan Vatandaş Niye Savcıyı İstedi?

Gazipaşa'da İntihara Kalkışan Vatandaş Niye Savcıyı İstedi?

Dün gece saatlerinde Gazipaşa Cumhuriyet mahallesi eski hastane caddesi üzerinde ikamet eden vatandaş elindeki av tüfeği ile intihar şov yaptı. Gece yarısı...

Gazipaşa'da İntihara Kalkışan Vatandaş Niye Savcıyı İstedi?
 
Dün gece saatlerinde Gazipaşa Cumhuriyet mahallesi eski hastane caddesi üzerinde ikamet eden vatandaş elindeki av tüfeği ile intihar şov yaptı. Gece yarısı 12:30 sularında intihar şovuna başlayan vatandaş saat sabaha karşı 04:00 e kadar ikna edilmeye çalışıldı.
 
Eşi ile kabak yemeği yüzünden tartışan zanlı problem yapmaya devam edince eşinin polisi araması sonucunda Gazipaşada emniyet ve asayiş ekipleri olay yerine intikal etti.
 
İntihara Kalkışan Vatandaş Niye Savcıyı İstedi?
Antalya Gazipaşahaberler olarak edindiğimiz bilgiye göre;
 
Emniyet güçlerinin olay yerine gelmesinden bir sure sonra cinnet geçiren vatandaş mutfak tüpünü de yanına alarak üzerine benzin dökerek yetkililerin ikna çabalarına cevap vermedi.
 
Bunlar ile de yetinmeyen vatandaş av tüfeği ile intihara kalkıştı.
Yaklaşık bir yıl önce eşi ile yaşadığı problemlerden dolayı mahkeme kararınca çocuklarının eşine verilmesini hazmedemeyen vatandaş mahkemede boşanmalarına rağmen esi ile beraber yasamaya devam eden ciftin sorunları devam etti.
 
İntihara Kalkışan Vatandaş Niye Savcıyı İstedi?
Eşinin şikâyeti yüzünden savcılığın evden uzaklaştırma cezası verdiği vatandaş kendisine savcı tarafından adaletsizlik yapıldığını iddia eden vatandaş polislerin ikna çabalarına “savcının kendisi gelsin” diyerek karşı koydu.
 
Savcı buraya gelsin ve bana hakkımı versin diyerek elinde tüfek ile çılgınlıklarına devam eden vatandaş Suriyelilere tanınan özgürlüğün kendisine de tanınmasını istese de 4 saatlik polisin sabrı sonucunda etkisiz hale getirilerek ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı ve emniyete götürüldü.
 
İntihara Kalkışan Vatandaş Niye Savcıyı İstedi?


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler