loader
Jandarmadan Kaçış Yok

Jandarmadan Kaçış Yok

Jandarma Timleri, dün D400 Karayolu’ndan Beyobası’na çıkan ara yolda denetim yaptı. D400 Karayolu üzerinde Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından yapılan denetimlere yakalanmamak isteyenlerin kaçış noktası olan yolda,

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na bağlı Trafik Timleri, sorumluluk bölgelerinde denetimlerine devam ediyor. Jandarma Trafik Timleri,  sorumluluk bölgelerindeki ana yolların yanı sıra ara yollarda da denetim yapıyor. Jandarma Timleri,  yaptıkları denetimlerle suça ve suçluya geçit vermiyor. 
 
Jandarma Timleri, dün D400 Karayolu’ndan Beyobası’na çıkan ara yolda denetim yaptı. D400 Karayolu üzerinde Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından yapılan denetimlere yakalanmamak isteyenlerin kaçış noktası olan yolda, jandarma ekipleri göz açtırmıyor. 
 
Yolda uzun süreli denetim yapan jandarma ekipleri, araç sürücülerinin evraklarını kontrol ediyor Jandarma ekipleri, sürücü ve yolcuların GBT’sini kontrol ediyor. Jandarma Timleri’nin denetimlerini aralıksız sürdüreceği öğrenildi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler