loader
Gazipaşa Çile Durağı

Gazipaşa Çile Durağı

Alanya' dan kalkan minibüs son durak olarak Seyfe' ye gidecek dönecek. Gazipaşa' dan kalkan minibüsün ilk durağı Seyfe olacak Seyfe' den Alanya' ya kadar gidip gelecek. Belediye destek...

Gazipaşa Çile Durağı
Hasan Barışkan
 
Bu durak artık bomboş çünkü artık hiçbir otobüs geçmeyeceğine kanat geldi. Eskilerden beri en büyük sorundur bu duraktan Macar, Çobanlar, Beyrebucak, Salman, Gıcık, Göçük, Güney, Seyfe... yönüne istediğin saatlerde veya günün belli saatlerinde gitmek.
 
Eskiden özellikle Güney ve Göçüklü minibüsler vardı. Sabah çarşıya gelirken gelinir akşamüzeri de dönülürdü. Öğleden sonra bu köylerden çarşıya inmek. 
 
Sabahtan bu köylere gitmek bir işkence idi hala öyle. Antalya'dan Gazipaşa'ya gelerek bu duraktan buralara gitmekten daha kolaydır.
 
Eskiden Konya'da okurken otobüsle sabah erkenden Gazipaşa'ya gelirdim. Buradan Beyrebucak 'a gidemezdim. Bekle bekle otobüs gelecek de gideceğiz. Şanslı iseniz bir tanıdık gelir alır sizi. Eski belediye başkanımız sayın Adil Çelik bey bir şeyler yapmaya çalıştı Sağ olsun uzun sürmedi.
 
Şu günlerde kaderine terkedildi aynen böyle bomboş. Bekleyen kimsecikler yok. Bu kadar zor olmasa gerek bunu yapmak. 
 
Bir örnek: 
Alanya Gazipaşa minibüsleri var bu minibüslerden çok değil sabah iki öğle sonu iki minibüs salınsa olur. 
 
Nasıl mı? 
Mesela Alanya' dan kalkan minibüs son durak olarak Seyfe' ye gidecek dönecek. Gazipaşa' dan kalkan minibüsün ilk durağı Seyfe olacak Seyfe' den Alanya' ya kadar gidip gelecek. Çok değil günlük iki üç minibüs bu işi halleder. Bu arada belediye buna destek verecek. 
 
Sayın Gazipaşa belediye başkanımız Mehmet Ali Yılmaz da bu öneriyi dikkate alacağına eminim. 
 
Zaten sabah ve akşam Kaledran otobüsleri var onların arasına sıkıştırılacak birkaç sefer olayı çözer. Bu köylere gidip gelmek çile olmasın artık.
 
Bu Linki Tıklayarak Gazipaşada Gezilecek Yerler Haberlerimizi İnceleyebilirsiniz…
 

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler