loader
Gazipaşa

Gazipaşa "Gündes" Başkanı Hayırseverlere Teşekkür Etti

Bir tas çorba ikramını mükellef bir sofraya çevirdiniz. ‘Altın çocuklar 'ımıza bir taş çorba ikramımız olsun’ diyerek ailelerinin fitre ödemelerini Gündes'in banka...

Gazipaşa "Gündes" Başkanı Hayırseverlere Teşekkür Etti.
 
Gazipaşa Üniversitelileri Destekleme Derneği (GÜNDES) Başkanı Yusuf Kileci,  Ramazan ayında fitresini derneğe bağışlayan vatandaşlara teşekkür etti. GÜNDES’in banka hesabına 74 ailenin toplamda 18 bin 41 lira bağışta bulunulduğunu açıklayan GÜNDES Başkanı Kileci, “Bir gül istedik, bir dal verdiniz. 
 
Bir tas çorba ikramını mükellef bir sofraya çevirdiniz. ‘Altın çocuklarımıza bir taş çorba ikramımız olsun’ diyerek ailelerinin fitre ödemelerini GÜNDES’in banka hesabına gönderen ve toplam olarak 18 bin 41 TL bağışta bulunan 74 ailemize tekrar teşekkürler ederiz. 
 
Kendilerine ulaşabildiğimiz ailelerimize isimlerine hitaben yazılı teşekkürlerimizi bildirmiş olsak da, henüz kendileriyle tanışma bahtiyarlığına eremediğimiz, izinleri olmadığı için isimlerini de tam açıklayamayacağımız hayırseverlerimizden Emine Ş , Burcu Y. Kaya F.ve Dilek A. isimli hayırseverlerimize buradan açık teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
 
Gündes Hayırseverlere Teşekkür Etti
Ne mutlu sizlere ki, hayırseverliğinizle çocuklarımızı sahipleniyor, bir insanımızın hayatına dokunuyor, bir çocuğumuza yaşama sevinci veriyorsunuz. Hayırınızın hayrını göresiniz. Size ve sevdiklerinize sağlıklı, dingin ve uzun bir yaşam dileriz” dedi.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Yörük Mutfağı Ve Yörük YemekleriGazipaşada Gezilecek Yerler ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler