loader
Başkan Doğan’dan Gazipaşa'ya Kız Yurdu Müjdesi

Başkan Doğan’dan Gazipaşa'ya Kız Yurdu Müjdesi

Gazipaşa'da büyüklüğüyle dikkat çeken yurt inşaatı, AK Parti İlçe Başkanı Doğan’ın girişimleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi. Geri kalan kısmı tamam...

Doğan’dan Gazipaşa'ya Kız Yurdu Müjdesi
 
Gazipaşa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) ile bağlantısı olduğu iddia edilen şirket tarafından İstiklal Mahallesi'nde yaptırılan ve kaba inşaatı tamamlanan 3 katlı öğrenci yurdunun kullanım hakkı Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi. 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalar kapsamında FETÖ'ye ait olduğu tespit edilen yurt inşaatına, devlet tarafından el konulmuştu.
 
Antalya Gazipaşa haberler olarak edindiğimiz bilgiye göre;
Gazipaşa'da büyüklüğüyle dikkat çeken yurt inşaatı, AK Parti İlçe Başkanı Doğan’ın girişimleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edildi.  Geri kalan kısmı tamamlanacak olan bina kız öğrenci yurdu olarak hizmet verecek. Konuyla ilgili bilgi veren AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, “İstiklal Mahallesinde FETÖ’den kalan enkaz bir bina vardı. İnşaatı tamamlanan, 3 katlı binanın içerisi işlememişti.  
Başkan Doğan’dan Gazipaşa'ya Kız Yurdu Müjdesi
Bu binanın kullanım hakkının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verilmesi için müracaat ettik. Girişimlerimiz neticesinde binanın kullanım hakkı kararını aldık. Bina şu andan itibaren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün. Binayla ilgili girişimlerimiz var. Kız İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz yurda gidip-gelmekte sıkıntı yaşıyordu. 
 
Burayı öğrencilerimizin yürüme mesafesinde okula gidip gelebilecekleri bir yurt yapmayı planlıyoruz. En hızlı şekilde ödenekleri talep edeceğiz. Biz takibini yapacağız.  Orayı biran önce yaptırıp nasip olursa hizmete vereceğiz” şeklinde konuştu.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşada Âdet Ve GeleneklerGazipaşada Gezilecek Yerler ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri Haberlerimizi'de İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler