loader
Bayram Harçlığı Nasıl Alınır?

Bayram Harçlığı Nasıl Alınır?

Pratik zekânın başarılı sonuçlarını ortaya koydu. İste sizlere bayram harçlığı nasıl alınır haberimiz. Ramazan Bayramı’nda el öpüp bayram harçlığı toplayan çocuklar bu bayramda ilginç etkinli...

Bayram Harçlığı Nasıl Alınır?
GH - Sadi GÜR
 
Antalya Gazipaşa haberler whatsup hattımıza gelen bir haber çocuklarımızda dahi pratik zekânın başarılı sonuçlarını ortaya koydu. İşte sizlere bayram harçlığı nasıl alınır haberimiz.
 
Kovit19 gölgesinde girdiğimiz Ramazan Bayramı’na bazı   örf ve adetlerimizi buruk yaşarken Gazipaşa'da sokağa çıkma yasağı sebebiyle ilginç görüntüler paylaşılırken bunlara bir yenisi daha eklendi.
 
Ramazan Bayramı’nda el öpüp bayram harçlığı toplayan çocuklar bu bayramda ilginç etkinliklerle parayı koparmayı başardı.
 
Antalya Gazipaşa’da yaşayan S. gür kendince ürettiği pratik bir çözümle bayramda sopanın ucuna şişirip taktiği cerrahi eldiveni dedesinin uzatmasıyla sosyal mesafe   içerisin de simgesel olarak öptü ve bayram harçlığını aldığı anları paylaşan s. gür büyük ilgi topladı. 
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler