loader
Başkan Yılmaz Sorumsuz Vatandaşları Uyardı!!!

Başkan Yılmaz Sorumsuz Vatandaşları Uyardı!!!

Gazipaşa Belediyesi olarak bizler, tüm vatandaşlarımıza daha yaşanılır bir Gazipaşa sunmak ve her daim yanınızda olmak için her gün büyük bir özveriyle çalışmalarımıza..

Başkan Yılmaz Sorumsuz Vatandaşları Uyardı!!!Başkan Yılmaz Sorumsuz Vatandaşları Uyardı!!!
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz Sorumsuz Vatandaşları İlgili Bir Açıklama İle Sosyal Ağından Uyardı;
 
Gazipaşa Belediyesi olarak bizler, tüm vatandaşlarımıza daha yaşanılır bir Gazipaşa sunmak ve her daim yanınızda olmak için her gün büyük bir özveriyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.
 
Ancak, yakın zamanda yaşadığımız bazı üzücü olayları kamuoyunun dikkatine sunmak isteriz.
 
Son dönemde, bazı şahıslar tarafından Gazipaşa Belediyesi’ne ait çöp konteynerlerinin ateşe verildiğini; otobüs duraklarının parçalandığını; ışıklandırmaların tahrip edildiğini üzülerek görmekteyiz. 
 
Ne yazık ki verilen bu zararlar, sadece Gazipaşa Belediyesi’ne değil; tüm Gazipaşa’ya verilen zararlardır.
 
Başkan Yılmaz Sorumsuz Vatandaşları Uyardı!!!
Bugüne kadar Gazipaşa’mızda yaptığımız ve yapacağımız bütün çalışmalar, Gazipaşa Belediyesi’nin kıymetli çalışanlarının emekleri ve siz değerli vatandaşlarımızın maddi ve manevi katkılarının bir eseridir. 
 
Değerli belediye çalışanlarımızın emeklerini korumak ve siz kıymetli vatandaşlarımızın vergileri ile yapılan bu çalışmalara sahip çıkmak ise hepimizin görevidir. Gazipaşa’mıza yakışmayan bu saldırılar karşısında, yılmadan hizmetlerimize devam edeceğimizi; 
 
Başkan Yılmaz Sorumsuz Vatandaşları Uyardı!!!
Tahrip edilenlerin yerine daha iyilerini koyacağımızı ve bu tahribata neden olanların yakalanıp gerekli işlemlerin yapılması için ilgili mercilere başvuracağımızı kamuoyuna arz ederiz.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler