loader
Korona Virüste Aranacak Acil Durum Numaraları Nelerdir?

Korona Virüste Aranacak Acil Durum Numaraları Nelerdir?

Korona virüste Acil durum numaraları nelerdir? Corona virüs problemlerinde hangi numaralar aranır? seyahat izni nereden...

Korona Virüste Aranacak Acil Durum Numaraları Nelerdir?
 
Gazipaşa Haberleri Olarak Korona virüste Acil durum numaralarını Siz Takipçilerimiz İçin Hazırladık...
 
Korona virüste Acil durum numaraları nelerdir? Corona virüs problemlerinde hangi numaralar aranır? Corona virüs tedbirlerinde seyahat izni nereden alınır? Korona virüs Tedbirlerinde Devletin Sağladığı sosyal imkanlardan 1000 lira sosyal yardım nasıl alınır? Korona virüs gıda yardımı için hangi numara aranır?
 
Korona virüs şüphelileri hangi numaraya ihbar edilir? Korona virüs tedbirlerinde işsizlik müracaatı hangi numaraya ve nereye müracaat edilir? Korona virüs cenaze hizmetleri için nereden yardım talep edilir? Korona virüs eve sağlık personeli hangi telefondan istenir? Korona virüs tedbirlerinde nereden ilaç talep edilir?
 
İşte tüm bunları Gazipaşa haberler olarak sizler için hazırladık.
 
Korona virüste Acil durum numaraların çok Önemlidir.  Korona virüste Acil durum numaralarını lütfen paylaşalım ve paylaşılmasını sağlayalım…
 
Korona Virüste Aranacak Acil Durum Numaraları Nelerdir?
199- Şehirler Arası Seyahat İzni İçin.
144- Sosyal Yardım Talebi (1000 Tl Müracaatı).
168- Gıda Yardımı İçin.
184- Covid Şüphelileri İçin.
170- İşsizlik Maaşı Müracaatı İçin.
188- Cenaze Hizmetleri Talebi İçin.
153- Eve Sağlık Personeli Çağırmak İçin.
155-1- İlaç Talep Etmek İçin Kullanılabilir.
 
Korona Virüste Aranacak Acil Durum Numaraları Nelerdir?
Gazipaşa Haberler Olarak Tavsiye Linklerimiz;
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşa'da Gezilecek YerlerYörük Mutfağı Ve Yörük Yemekleri ve Gazipaşa'da Âdet Ve Gelenekler Haberlerimizi İnceleyebilirsiniz… Destekleriniz İçin Tüm Hemşerilerimize Ve Gazipaşa Halkına Teşekkür Ederiz... Gazipaşa Haberler Sizlerle Yaşayacak !!!

 



Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler