loader
Helsinki’deki Hemşerimiz Oğuz Yılmaz'dan Selam Var…

Helsinki’deki Hemşerimiz Oğuz Yılmaz'dan Selam Var…

Gazipaşa’nın yeşil yurt mahallesi 'nde doğup yıllarca turizmde çalışan ve hayat şartları sebebiyle Finlandiya’nın Vantaa şehrine..

Helsinki’deki Hemşerimiz Oğuz Yılmaz'dan Selam Var…
GH – Sadi GÜR 
 
Helsinki Vantaa şehrinden Oğuz Yılmazdan selam var…
Gazipaşa’nın yeşil yurt mahallesinde doğup yıllarca turizmde çalışan ve hayat şartları sebebiyle Finlandiya’nın Vantaa şehrine giden Oğuz Yılmazdan Gazipaşa Haberler web sitemiz aracılığı ile hemşerilerine selam var.
 
Helsinki şehrinde hayatını sürdüren Oğuz Yılmaz Vantaa şehrinde hayatına devam ederken Finlandiya da hayatı şöyle anlattı;
Helsinki’deki Hemşerimiz Oğuz Yılmaz Selam Var…
Malum tüm dünyayı saran covid-19 sebebiyle bizim buralarda da durum hiç iç acıcı değil, tüm iş yerlerimiz kapalı, bizlerde çalışmıyoruz.
 
Evde kalın durumuna gönüllü katılıyoruz. Sokağa çıkma yasağımız yok ama sağlığımız önemli onun için evde kalıyoruz.
 
Bugün uzun suredir dışarıya çıkmıyordum ama kısa süreliğine dışarı çıkmak istedim ve evimin yan balkon altında bisikletimin yanına gittiğimde bisikletimin selesine karatavuğun yuva yaptığını gördüm.
 
Helsinki’deki Hemşerimiz Oğuz Yılmaz Selam Var…Uzun süredir bisikletle dışarıya çıkmadığım için orayı mesken tutmuş.  Bunu kendimizde şu sıkıntılı günlerde başımıza talih kuşu kondu diye olayı espriye cevirdik. 
 
Durum buralarda maalesef böyle.  
 
Sağlık durumumuz iyi bizleri merak etmeyin diyen oğuz yılmaz Antalya’nın incisi Gazipaşa da yaşayan aileme ve herkese selam.
 
Esasında bu sene yurdumu ziyaret etmek istiyorduk.
 
Ama malum virüs herkesi hem maddi hem de manevi bizleri de vurdu onun için Türkiye’ye gelmemiz zor gibi gözüküyor diyen yılmaz geç olsun güç olmasın dedi…
 
Bu Linki Tıklayarak Gazipaşada Âdet Ve Gelenekler ve Gazipaşada Gezilecek Yerler Haberlerimizi  İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler