loader
Sokak Hayvanları Unutulmadı

Sokak Hayvanları Unutulmadı

Vatandaşların sokağa çıkmamasıyla da sokakta yaşayan hayvanlar yemek bulmakta zorlanıyor. Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdür..

Sokak Hayvanları Unutulmadı
 
DÜNYAYI etkisi altına alan koronavirüsün Türkiye’de görülmesinin ardından ilçe halk sağlığını korumak için denetimlerini sıklaştırarak acil önleyici tedbirler alan Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, sokak hayvanlarını da unutmadı. Koronavirüse karşı alınan önlemler kapsamında vatandaşlar mecbur olmadıkça evlerinden çıkmıyor. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler olarak hazırladığımız haberde;
Vatandaşların sokağa çıkmamasıyla da sokakta yaşayan hayvanlar yemek bulmakta zorlanıyor. Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, sokaklarda yaşayan ve aç kalan sokak hayvanları için, mama ve su kaplarının sayısını arttırdı, mevcut kapları temizleyerek doldurdu. 
 
Yiyeceğe kavuşan kedi ve köpeklerin ise hallerinden memnun oldukları görüldü. Sokak hayvanlarını elleriyle besleyen Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, “Can dostlarımızı unutmadık. Sokak hayvanlarımıza mama ve su desteği sağlamaya devam edeceğiz” dedi. 
 
Öte yandan, Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne sokak hayvanları için ayni yem ve mama bağışında bulunabileceğini duyurdu. 
 
İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Koronavirüsle mücadelede sokaktaki dostlarımız için 0242 335 00 09’u arayarak Antalya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’ne ayni yem ve mama bağışında bulunabilirsiniz” denildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler