loader
  • Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi..

    Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi..

  • Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi..

    Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi..


Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi..

Antalya Valiliği'nden paylaşılan verilere göre Gazipaşa Sınırından'dan şehirlerarası seyahat kısıtlaması kapsamında 1000'e yakın araç geri..

Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi...
 
Valilik Açıkladı; Gazipaşa'dan 1000'E Yakın Araç Geri Çevrildi
Antalya Valiliği'nden paylaşılan verilere göre Gazipaşa Sınırından'dan şehirlerarası seyahat kısıtlaması kapsamında 1000'e yakın araç geri çevrildi.
Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi
Valilikten Antalya'da koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında İl Umumi ve Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar çerçevesinde, 65 yaş üstü ve 20 yaş altındaki kişilere getirilen sokağa çıkma yasağı ile salgının yayılmasını önlemek için getirilen sosyal mesafe kurallarını ihlal edenlere ceza yağdı. Ayrıca Gazipaşa'dan şehirlerarası yolculuk kapsamında 1000'e yakın araç geri çevrildi. 
Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi
Antalya Gazipaşa Haberleri olarak yaptığımız araştırmada 2 Bin 888 Kişi İkaz Edildi
Sokağa çıkma yasağı kapsamında emniyet güçleri tarafından bu süreçte 65 yaş üstü ve 20 yaş altı toplam 2 bin 888 kişi ikaz edilerek evlerine gönderildi. Emniyet güçlerinin ikazlarına uymayanlara ise para cezası uygulandı. 
Gazipaşa'dan 1000'e Yakın Araç Geri Çevrildi
65 yaş üstünde olan 41 kişiye idari işlem yapıldı. Bu kapsamda toplam 16 bin 62 TL para cezası uygulandı. Sokağa çıkma yasağı kapsamındaki 20 yaş altında ise 42 kişiye toplam 16 bin 888 TL para cezası kesildi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler