loader
Toptancı Hali’nde Çalışma Saatleri Değişti...

Toptancı Hali’nde Çalışma Saatleri Değişti...

Dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ederken, işyerlerinde ise yeni tedbir ve güvenlik önlemleri alınıyor. Turfanda sebze...

Toptancı Hali’nde Çalışma Saatleri Değişti...
 
Gazipaşa ’da yeni tip koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlere her gün yenileri ekleniyor. Dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ederken, işyerlerinde ise yeni tedbir ve güvenlik önlemleri alınıyor. Turfanda sebze ve Turfanda meyve üretim merkezlerinden biri olan Gazipaşa’da toptancı halinde çalışma saatlerinde değişiklik yapıldı.
 
Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, koronavirüs tehlikesi nedeniyle çalışma saatlerinde değişikliğe gidildiğini açıkladı. 
 
Toptancı Hali’nde Çalışma Saatleri DeğiştiAlınan karar doğrultusunda toptancı hali sabah 07.00’de açılıp akşam 19.00’da kapanacak. Alınan bu karara herkesin uymasını isteyen Komisyoncular Derneği Başkanı Fidan, “Tüm dünyayı ve nihayetinde ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle birçok tedbir paketi açıklanmıştır. 
 
İnsan vücudunun bu virüse karşı savaşında kişisel hijyen, uyku düzeni, sosyal mesafe gibi faktörlerin çok önemli olduğu bilinmekte. Bu virüsü taşıyan kişilerin, temas içinde bulunduğu kişilere virüsü hızlı bir şekilde bulaştırabileceği ortamda Gazipaşa Toptancı Hali için açılış ve kapanış saatleri konusunda bir düzenlemeye gidilmesine gereksinim duyuldu. 
 
Haldeki komisyoncular, tüccarlar ve çalışanların koronavirüs tehlikesine karşı korunması için böyle bir karar alındı. Hal’de daha önce serbest olan çalışma saatleri kısaltıldı. Bundan sonra hal sabah saat 07.00’de açılacak, akşam ise saat 19.00’da kapanacak. Haldeki yeni saat uygulamasına herkesin uyması gerekiyor” dedi.
 
Herkes Tedirgin
Komisyoncular Derneği Başkanı Fidan, yaşanan salgın nedeniyle herkesin tedirgin olduğunu belirtti. Hale gelen ürünlerde fiyat istikrarının olmadığını belirten Başkan Fidan, “Gazipaşa’da geçimini tarımdan sağlayan çok sayıda üreticimiz var. 
 
Ancak salgın nedeniyle fiyatlarda istikrar olmaması hem üreticileri hem de komisyoncuları tedirgin ediyor. Komisyoncular olarak önümüzü göremiyoruz. Herkesin dikkatli olması lazım, inşallah bu salgın kısa sürede kontrol altına alınır ve hayat normale döner” diye konuştu.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Yorumlar

  • avatar
    Yorumlayan: Tahir Ergin
    27.03.2020

    Gercekten herkesin dikkatli olması gerekiyor.

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler