loader
Gazipaşa Belediyesi 100 Kilometre Asfalt Dökecek

Gazipaşa Belediyesi 100 Kilometre Asfalt Dökecek

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Emel Mahallesi’nde yol genişletme ve büz çalışması yapılıyor. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz...

Gazipaşa Belediyesi 100 Kilometre Asfalt Dökecek
 
Gazipaşa Belediyesi, yolların bakım onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor.  Altyapı çalışmaları tamamlanan yollarda, önümüzdeki aylarda asfalt çalışması yapılacak. Gazipaşa Belediyesi, 2020 yaz sezonunda ilçe genelinde 100 kilometre asfalt dökecek. Sezon boyunca sürecek asfalt çalışmalarıyla ilçede asfaltsız yol kalmayacak.  
 
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ekmel Mahallesi’nde yol genişletme ve büz çalışması yapılıyor.  Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yol genişletme ve büz çalışmasını yerinde inceledi. Çalışanlardan bilgi alan Başkan Yılmaz, Ekmel Muhtarı Abdullah Arslan’la da görüştü. 
 
Ekmel Mahallesi’ndeki çalışmaları yakından takip eden muhtar Abdullah Arslan, yapılan çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve ekibine teşekkür etti.
 
Her Mahalleye Eşit Hizmet
Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfaltsız yol bıkmamak için kolları sıvadı. İlçe genelinde alt yapısını hazırlanmaya başlanan yollara, 2020 yaz sezonunda yaklaşık 100 km asfalt serme çalışması yapılacak.  
 
Bu Linki Tıklayarak Yörük Kültürü Nedir ve Gazipaşa Doğa Ve Spor Haberleri'mizi İnceleyebilirsiniz…
 
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Mahallelerimizde asfaltsız yol bırakmamak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Asfalt sermeden önce yollarımızın alt yapısını mutlaka tamamlıyoruz. İlçemiz genelinde 2020 yaz sezonunda yaklaşık 100 km asfalt serme çalışması yapacağız” dedi. 
 
Asfalt çalışmalarının her yıl artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Yılmaz, "Öncelik sırasına göre yollarımızın asfalt sorununu çözeceğiz. Gazipaşa Belediyesi’nin imkanları doğrultusunda hizmetin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Gazipaşa’mız hizmetin en iyisine layık,  ilçemizin tüm yollarını komple sıcak asfaltla kaplayalım. 
 
Ancak bu maliyetin üstesinden şimdilik belediyemiz gelemez. Gelirlerimizi vatandaşımıza hizmet için harcıyoruz. Mahallelerimizde asfalt, parke yol ve kaldırım çalışmaları gibi rutin belediyecilik hizmetleri artarak devam edecek" dedi.
 
Bu Linkleri Tıklayarak Gazipaşa güncel Haberlerimizi ve Gazipaşanın Tarihi Ve Özellikleri ni İnceleyebilirsiniz…


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler