loader
Belediyeden Yeni Park...

Belediyeden Yeni Park...

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından projelendirilen park projesi start aldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Başkan Yardım...

Gazipaşa Belediyesinden Yeni Park
 
GAZİPAŞA Belediyesi, Pazarcı Mahallesi’nde bulunan 3 bin metrekarelik yeşil alanda park çalışmalarına başladı. Yapımı hayırsever Havva Özdemir tarafından üstlenilen park projesinde, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, spor aletleri, çeşme, kamelyalar ve 250 metre kauçuk yürüyüş yolu yer alacak. 
 
Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından projelendirilen park projesi start aldı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kalaycı çalışmalara başlanılan park projesini bugün saat 10.00’da yerinde inceledi.  
 
Pazarcı Mahallesi’nde bulunan 3 bin metrekarelik alan üzerindeki park projesinin deniz yoluna sıfır olması nedeniyle spor yapan vatandaşların da uğrak yeri olması bekleniyor. 
 
Mahalle sakinleri tarafından beğenilen ve olumlu karşılanan park projesi tam not aldı.  Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, park alanını inceledikten sonra yaptığı açıklamada, “Hayırsever vatandaşımız Havva Özdemir tarafından yapımı üstlenilen park projesine başladık. 
 
3 bin metrekare alan üzerindeki park projesi içerisinde, çocuk oyun alanları, basketbol sahası, spor aletleri, çeşme, kamelyalar ve 250 metre kauçuk yürüyüş yolu bulunacak. Hayırsever vatandaşımıza teşekkür ederim” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler