loader

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'de Müslüman Türk Milleti'de Sahipsiz Değildir!

Av. Sedat ÇETİNKAYA
Yazar:Av. Sedat ÇETİNKAYA
Bu yazı

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'de Müslüman Türk Milleti'de Sahipsiz Değildir…
 
Büyük Türk Milleti’nin geleceği için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Sayın Devlet Bahçeli gibi değerli bir şahsiyeti beğenmeyip arkasına topladığı ve neyin milliyetçisi olduğu bilinmeyen güruhla kendisine parti kurup, HDP’ye siyasi bastonluk, zillet ittifakına da yancılık yapan Meral AKŞENER grup toplantısında, HDP’li milletvekilleri hakkında düzenlenen fezlekelerle ilgili olarak niteliksiz safsatalar yaptıktan sonra ; 
 
“Elbette milletimizin hür iradesine saygı duyacağız, elbette siyasi şovun değil, hakkın ve hakikatin yanında duracağız, bu kadar basit,  bu kadar net” şeklinde bir beyanda bulunmuştur. Kısacası, HDP’li milletvekillerini milletimiz seçmiştir, biz buna saygı duyuyoruz, iktidar bir şov yapmaktadır, HDP’li milletvekilleri haklıdır, hakları yenmektedir, bizim tavrımız bu kadar basit ve açıktır demek istemektedir. 
 
Bu arada CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in, çocukları Pkk tarafından dağa çıkarılan annelere yönelik olarak gerçekleştirmiş olduğu ve gerçekte başka amaçlara matuf olduğu açık olan ziyarette bir annenin, “ CHP  HDP’ye kardeş midir” sorusuna halkla yüzyüze gelince görmüş olduğu tepki karşısında afallayarak “hayır değil, hiç değil” yanıtını verirken, CHP’nin izlediği ve kendisinin de zaman zaman sözcülüğünü yaptığı politik duruşu nereye koyduğunu ya hiç düşünmediğini ya da bu pişkin tavrıyla bizi aptal yerine koyduğunu söyleyebilmek mümkündür. 
 
Bu bağlamda her türlü kanıksanmış ihanet ve melanet rüzgarına kapılıp savrulanlara hitap etmek gerekirse ; 
 
Ey büyük bir aymazlıkla zillet ittifakının peşinde, kendisine ve ülkesine gelecek arayanlar ! 
 
CHP- HDP- İyi Parti ve Saadet Partisi arasında bir fark olduğunu zannedenler !
 
Ey hala FETÖ’nün ve Pkk’nın yancılarının, yardakçılarının, destekçilerinin ve içimizdeki işbirlikçilerin kim olduğu konusunda gerçeklerin farkına varamayanlar !
 
Küresel güçlerin ülkemizdeki ajanları gibi çalışanların, iktidarı devirmek için yabancı güçlerin işbirliği içinde olduğu kişi ve grupların olduğunu idrak edemeyenler !
 
Ülkemizin 80 yıl boyunca kasıtlı olarak bir 3.dünya ülkesi olarak bırakıldığını anlayamayanlar !
 
Kuruluşundan itibaren bu ülkenin milli değerlerine ve inancına savaş açan hainlerin zihniyetini deşifre edemeyenler !
 
Ey bu ülkede darbe tertipçilerinin ve onlara alkış tutan şakşakçıların hizmet ettiği güçlerin farkına varamayanlar !
 
Ülkemizin ve devletimizin tüm birimlerinin, yıllar boyunca küresel güçlerin kontrolüne bırakıldığını göremeyenler !
 
Ey bu ülkenin ekonomisinin gelişmesi ve ülkenin sahip olduğu değerlerin artması noktasına bir çivi bile çakmadığı halde her icraata karşı çıkanların, IMF yetkilileri ile otel odalarında basılanların kim olduğunu ve hedeflerini anlayamayanlar !
 
Ülkesinin askeri savaşa giderken, yenilgiye uğraması için dua eden hainleri tanıyamayanlar,
 
Ülkesinin savunma sanayisini kötülemek, gelişimini engellemek için süzme bir hain gibi çalışanların peşinden koşanlar !
 
Devlete isyan bayrağı açan çetelere, devletin polisiyle hendek kazıp çatışan teröristlere destek vermek için bir yerlerini yırtan sözde sanatçıları ve teröristlere destek bildirileri yayınlayan sözde akademisyenleri alkışlayanlar !
 
Devletinin gizli sırlarını ifşa edenleri korumak için yürüyüşler düzenleyenleri göremeyip, yürüyüşe ayak uyduranlar !
 
Devlete isyan çağrısı yapıp, onlarca insanın ölümünden ve yaralanmasından sorumlu kişilerin tahliyesi için kampanyalar düzenleyip, Avrupa ülkeleri ile birlikte ülkemize baskı yapmaya çalışan güruhun arkasına dizilenler !
Terör örgütü üyelerine , teröristlere ve yardakçılarına selam gönderenleri, ülkemizi yabancı ülkelerde şikayet konusu edenleri baştacı edenler,
 
Türk Devleti, ittifak halindeki düşmanlarına karşı mücadele verirken, devleti zafiyete uğratmak için yabancı devletlerin ağzıyla açıklama yapıp, muhalefet şemsiyesinin altına sığınarak kurtulmak isteyenlere kol- kanat gerenler !
 
Hiçbir hizmeti olmayan vasıfsız belediye başkanlarını ve niteliksiz siyasetçileri bağnaz siyasi tutumları nedeniyle gözü kapalı destekleyenler ! 
 
Vatan haini FETÖ’cülerle işbirliği halinde ortak siyasi emeller peşinde koşanları bağrına basanlar,
 
Gazetecilik ve medya faaliyeti altında 5.kol çalışması yürütenlerin ardından gidenler ! 
 
Hükümeti devirmek için bağnaz bir yaklaşımla, düşmanlarımızla ve hatta şeytanla bile işbirliği yapabilecek kadar haset, kin ve intikam duygularının esiri olmuş ZAVALLILAR !
 
GERÇEKLERİ GÖRMEK İÇİN ; 
BÜYÜK FELAKETLERE UĞRAMANIZ , BÜYÜK ACILAR ÇEKMENİZ, KEŞKELER İÇİNDE BOĞULMANIZ, DÜŞMAN DİPÇİKLERİ ALTINDA EZİLMENİZ, İŞGALCİLERE KUL- KÖLE OLMANIZ, ASALETLE YAŞAMAK YERİNE SEFALET VE ZİLLET İÇİNDE BULUNMANIZ MI GEREKMEKTEDİR !!! 
 
BİLMENİZ GEREKİR Kİ YA KENDİNİZE GELECEKSİNİZ YA DA KADİM VE KUTLU DEVLETİMİZ SİZİ KENDİNİZE GETİRECEKTİR…
 
YAPILAN HİÇBİR İHANET KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR. TÜM İHANET SAHİPLERİ VE YANDAŞLARI DA YAPTIKLARININ BEDELİNİ MUTLAKA ÖDEYECEKTİR…
 
HERKESİN YAPTIĞINI ,SÖYLEDİĞİNİ VE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ DE BİR NOT EDEN BULUNMAKTADIR…
 
DEVLETİMİZİN KURALSIZLARA KARŞI MÜCADELE ETMESİNİ BİLEN İSİMSİZ KAHRAMANLARI SAHNEYE ÇIKTIĞINDA, AMAN DİLEMEK HAİNLER İÇİN BİR KURTULUŞ VESİLESİ OLMAYACAKTIR.
 
EY ZİLLET EHLİNİN İHANET SARMALINDA ÇOŞMUŞ TEMSİLCİLERİ ! BİLİNİZ  VE İDRAK EDİNİZ Kİ ! BU KUTLU VATANIMIZ VE DEVLETİMİZ, NE İÇİMİZDEKİ NE DE DIŞARIDAKİ HAİNLERE HİÇBİR ŞART ALTINDA BIRAKILMAYACAKTIR…
 
Tüm dostlarımı, hüküm ve hikmet sahibi ve her şeyden haberdar olan Yüce Allah’a emanet ederim…
 
Saygılarımla…





Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.