loader
Aysultan Kadınlar Plajı Tepkisi Bitmiyor !!!

Aysultan Kadınlar Plajı Tepkisi Bitmiyor !!!

Gazipaşa’ya yakınlığı ile bilinen ve Gazipaşanın en iyi plajları arasında daha çok ilçe halkının kullandığını söyleyen vatandaşlar, bu duruma tepki göstermişti. Aysultan...

Aysultan Kadınlar Plajı Tepkisi Bitmiyor !!!
 
Alanya ve Gazipaşa sınırında 2017 yılında açılan Aysultan Kadınlar Plajı’nin işletme hakkı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca  10 yıllığına Muçev isimli bir şirkete verildi. 
 
Alanya sınırında olmasına rağmen Gazipaşa’ya yakınlığı ile bilinen ve en iyi Gazipaşa plajları arasında daha çok ilçe halkının kullandığını söyleyen vatandaşlar, bu duruma tepki göstermişti. Aysultan Kadınlar Plajı’nın Muçev isimli şirkete verilmesine vatandaşların yanı sıra siyasilerden de tepki geldi. 
 
İYİ Parti Milletvekili Hasan Subaşı’nın ardından CHP Milletvekili Aydın Özer de kiralama iddialarına tepki gösterdi.  CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının Muçev isimli şirkete 10 yıllığına Antalya sahillerini kiralamasına “Vatandaşın hakkını gasp etmek değildir de nedir!” diye tepki gösterdi. 
 
Uzun süredir Antalya ve ilçeleri gündeminde yer alan haberde;
Bakanlığın kamuoyunu hiç umursamadığına değinen Özer, “Aksi olsaydı bu peşkeşe son verirlerdi” dedi. Muğla ve Edirne’den sonra Antalya sahillerine de yanaşan Muçev isimli şirkete, Demre’deki 13 bin metrekarelik Üçağız sahilinin yanısıra Aydap’ta bulunan Aysultan Kadınlar Plajı’nın da 10 yıllığına kiralandığı iddia edildi. 
 
Antalya Gazipaşa Haberler Olarak Edindiğimiz bilgiye göre;
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptığı kiralamalara ilişkin olarak “Bu, vatandaşın hakkını gasp etmek değildir de nedir?” diye tepki gösteren CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, şöyle devam etti:
 
“Bu şirketin yönetiminde yer alan isimlerin Bakanlık bürokratı olması son derece manidar ama artık maalesef şaşırmıyoruz. 
 
Bakanlık halkımıza şunu açıklamalıdır; hangi hakla halkın sahillerini birtakım kişilere kiralayabiliyor, daha doğrusu peşkeş çekebiliyor? Bizce Bakanlık kamuoyunu hiç umursamıyor, aksi olsaydı bu peşkeşe son verirlerdi.”


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap