loader
Koru’da İcrada Satılık Arsa

Koru’da İcrada Satılık Arsa

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı olan ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Koru Mahallesi’nde bulunan 2 bin 928 metrekare arsa icradan satılacak. Muhammen bedeli 4 milyon 392 bin 990 TL olarak belirlenen arsa..

Koru’da İcrada Satılık Arsa
 
GAZİPAŞA’DA yaklaşık 3 bin metrekare arsa icradan satılacak. Gazipaşa'nın Koru Mahallesi’nde 1765 Ada, 4 Parsel’de bulunan 2 bin 928 metrekare arsa icradan satılacak. 
 
Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı olan ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Koru Mahallesi’nde bulunan 2 bin 928 metrekare arsa icradan satılacak. 
 
Muhammen bedeli 4 milyon 392 bin 990 TL olarak belirlenen arsa 19 Temmuz 2022’de saat 09.30’da Gazipaşa Adliyesi Mezat Salonu’nda satılacak. 
 
Arsa satılamaması durumunda  18 Ağustos 2022’de aynı yer ve saatte ikinci kez satışa çıkarılacak. Ayrıntılara Basın İlan Kurumu ilan.gov.tr aracılığıyla ulaşabilirsiniz.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler