loader
Avrupalılar Gazipaşa’da

Avrupalılar Gazipaşa’da

Gazipaşa'da Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de ortak olduğu, “Dünyamızın Geleceği İçin Şimdi Hep Birlikte” konulu proje için Çekya Cumhuriyeti, İtalya, Romanya, Slovenya katılımı ile Gazipaşa’ya gelen 35 kişilik..

Avrupa’dan gelen misafirler kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret etti.
 
GAZİPAŞA Avrupalı misafirlerileri ağırlıyor. Çekya Cumhuriyeti, İtalya, Romanya ve Slovenya’dan gelen 35 kişilik grup Gazipaşa’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. 
 
Gazipaşa'da Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin de ortak olduğu, “Dünyamızın Geleceği İçin Şimdi Hep Birlikte” konulu proje için Çekya Cumhuriyeti, İtalya, Romanya, Slovenya katılımı ile Gazipaşa’ya gelen 35 kişilik misafirlerimiz mehter takımı ve halk oyunları ile karşılandı. 
 
Avrupalılar Gazipaşa’da
Zeliha Tuncer Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrenciler tarafından Türkiye tanıtımı, il ve ilçe tanıtımı yapıldı. 
 
İlçe kaymakamı Orhan Altun, ilçemize gelen yabancı misafirleri makamında kabul etti. 
 
Daha sonra Gazipaşa Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret edildi. Bir hafta boyunca ilçemizde kalacak olan konuklar küresel ısınma su hayattır projesi ile ilgili araştırmada bulunacaklar.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler