loader
Ak Parti Gazipaşa'da 2023 Hedefleri Masaya Yatırıldı

Ak Parti Gazipaşa'da 2023 Hedefleri Masaya Yatırıldı

Gazipaşa İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını yaptı. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına İl Koordinatörü Cahit Urfan yaptı. İl Koordinatörü Cahit Urfan’ın katılımı ile toplanan Ak Parti Gazipaşa..

Ak Parti Gazipaşa'da 2023 Hedefleri Masaya Yatırıldı
 
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, 2023 hedefleri doğrultusunda çalıştıklarını belirterek, “Emin adımlarla, güçlü adımlarla 2023’e yürüyoruz” dedi
 
AK PARTİ Gazipaşa İlçe Teşkilatı haftalık olağan toplantısını yaptı. Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına İl Koordinatörü Cahit Urfan yaptı. İl Koordinatörü Cahit Urfan’ın katılımı ile toplanan Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetimi, gündeme dair istişarelerde bulunup yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. 
 
2023’E YÜRÜYORUZ
 
Ak Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, ana kademe, gençlik ve kadın kolları olarak çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. İlçe Başkanı Doğan toplantı sonrası yaptığı açıklama şunları söyledi, “Ak Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı yaptık. 
 
Toplantımızda teşkilat çalışmalarını değerlendirip notlarımızı aldık. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimler öncesinde yapılacak çalışmaları hakkında istişareler yaptık. Emin adımlarla, güçlü adımlarla 2023’e yürüyoruz. 
 
Ak Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak ana kademesiyle, kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, mahalle teşkilatlarıyla, meclis üyeleriyle kısacası her kademesiyle 2023 seçimlerine hazırız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da her daim arkasında ve destekçisiyiz” diye konuştu.
 
MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN
 
İlçe Başkanı Doğan, Pençe-Kilit operasyonunda şehit düşen kahramanlarımıza rahmet diledi. Başkan Doğan, “Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Acımız çok büyük, bütün Türkiye’mizin başı sağ olsun. Şahadet şerbetini içen 5 yiğidimizin mekanları cennet olsun” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler