loader
Doğan’dan Fuar Teşekkürü

Doğan’dan Fuar Teşekkürü

Gazipaşa’nın tanıtımının yanı sıra üreticileri tarım sektörü temsilcileri 'yle ve yeni teknolojilerle buluşturan 13. Gazipaşa Tarım Fuarı birçok kesimden tam not aldı. 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam eden fuardan hem katılan..

Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüsnü Doğan, fuara katılan ve fuara destek veren herkese teşekkür etti
 
GAZİPAŞA Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüsnü Doğan, bir fuarı daha sorunsuz tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, fuara katılan ve fuara destek veren herkese teşekkür etti. Gazipaşa Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından her 2 yılda bir düzenlenen tarım fuarı sona erdi. 
 
Gazipaşa’nın tanıtımının yanı sıra üreticileri tarım sektörü temsilcileriyle ve yeni teknolojilerle buluşturan 13. Gazipaşa Tarım Fuarı birçok kesimden tam not aldı. 4 gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam eden fuardan hem katılan firmalar, hem de Gazipaşalılar memnun kaldı.
 
SORUNSUZ TAMAMLADIK
 
Gazipaşa Tarım Kültür Turizm Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hüsnü Doğan, bir fuarı daha sorunsuz tamamlamanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi. Dernek Başkanı Hüsnü Doğan, “1998 yılında ilk adımını attığımız Gazipaşa Tarım Fuarı, bugün tüm Türkiye’de bilinen rağbet gören bir fuar oldu. Tarım Fuarı hazırlıklarımız 5-6 ay sürdü. 
 
13. Gazipaşa Tarım Fuarı’na tohum, fide, meyve fidanları, gübre, organik tarım, egzotik ürünler, tarım alet makine, otomotiv, gıda-besin, plastik ürünler, kamu kurum ve kuruluşlar, dernekler, eğitim kurumları ve bankalar olmaz üzere 59 firma fuarımızda stant açtı. 
 
Fuarımıza katılarak bizlere destek veren tüm firma yetkililerine teşekkür ediyorum. Ayrıca fuar hazırlıklarımız boyunca bizlere destek veren Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun’a, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik’e, yönetim kurulu arkadaşlarıma ve ismini sayamadığım birçok insana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 
 
Bir fuarı daha geride bıraktık, ama işimiz daha bitmedi. 2 yıl sonra yapacağız 14. Gazipaşa Tarım Fuarı’nda neler yapabiliriz onları düşünmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler