loader
Av. Ümmü Oğuz; Çocuklarımız Bizim Geleceğimizdir

Av. Ümmü Oğuz; Çocuklarımız Bizim Geleceğimizdir

AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, çocuklara çikolata ve balon hediye ederek günlerini kutladı. AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, 23 Nisan Ulusal

Av. Ümmü Oğuz; Çocuklarımız Bizim Geleceğimizdir
 
Ak kadınlar, çocuklara hediyeler vererek bayramlarını kutladı. Kadın Kolları Başkanı Oğuz, Çalıpınar İlkokulu’nu da ziyaret etti.
 
AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, çocuklara çikolata ve balon hediye ederek günlerini kutladı. AK Parti Gazipaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda minikleri unutmadı. Kadın Kolları Başkanı Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, çocukların bayramını çeşitli hediyelerle kutladı. 
 
İstiklal Şehit Süleyman Gür İlk/Ortaokulu’nda düzenlenen etkinliğe katılan Oğuz ve yönetim kurulu üyeleri, çocuklara ve öğrenciler balon ve çikolata vererek günlerini kutladı. Ak Kadınlar, gün boyu çeşitli okulları ziyaret ederek öğrencilere hediyeler vredi. Başkan Oğuz, ilkokulu bitirdiği Çalıpınar İlkokulu’nu da ziyaret etmeyi unutmadı
 
Çocuklarımız Geleceğimizdir
 
Av. Ümmü Oğuz; Çocuklarımız Bizim Geleceğimizdir
Kadın Kolları Başkanı Oğuz, çocukların yarının teminatı olduğunu söyledi. 
 
Çocukların bayram sevincine ortak olduklarını belirten Başkan Oğuz, “Ak Parti Kadın Kolları olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın mutluluk ve heyecanını, farklı ilçelerimizde çocuklarımıza yönelik düzenlediğimiz programlarla yaşamak istedik. 
 
Çocuklarımızla zaman geçirmek, onlarla gülmek, sohbet etmek bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımıza, gençlerimize inanıyoruz. Onların hayalleri, inanç ve cesaretleriyle Türkiye Cumhuriyeti'nin sonsuza dek yaşayacağını biliyoruz" dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler