loader
Rtük Bu Rezil Programlara Daha Ne Kadar Seyirci Kalacak?

Rtük Bu Rezil Programlara Daha Ne Kadar Seyirci Kalacak?

Dertlilerin dertlerine çare olacaklar, kayıpları bulacaklar, ezilenlerin sesini duyurup mağdur kadınlara yardım edeceklerdi. İlk başlarda güzel programlarda yapma..

Rtük Bu Rezil Programlara Daha Ne Kadar Seyirci Kalacak?Rtük Bu Rezil Programlara Daha Ne Kadar Seyirci Kalacak?
Fatih Yılmaz
 
Bir zamanlar neredeyse her tv'de evlilik programları vardı. Sıra sıra oturmuş ergenler, saçma sapan kriterlerini sıralayıp, evlenecek eş arıyordu. "Evim var, arabam var, iyi bir maaşım var", "SSK'dan emekliyim, gayrimülklerim var" gibi cümleler artık her gün duymaya alıştığımız klişelerdi. Bu programlar reyting uğruna o kadar zıvanadan çıkmıştı ki RTÜK doğru bir karar verdi ve o programları yayından kaldırdı. 
 
Ama evlilik programları yapanlar hemen yeni format buldu. 
 
Dertlilerin dertlerine çare olacaklar, kayıpları bulacaklar, ezilenlerin sesini duyurup mağdur kadınlara yardım edeceklerdi. İlk başlarda güzel programlarda yapmadılar değil. Ancak zamanla kalite o kadar düştü ki, sıradan insanlara en mahrem hikayelerini ekranda anlattırarak adeta bir sirkteymiş gibi kah gülerek, kah ağlar gibi yaparak işi tiyatroya döndürdüler.
 
Saf insanlar, kendilerine yardım edildiğini sanarak TV ekranlarından  özel hayatlarını anlattı, tüm Türkiye de bunları izledi. Güya mağdur kadınların sesi olacağını iddia eden bu programlar kadını ortaya malzeme yaptı. Hem de en temiz, en saf Anadolu kadınlarını. 
 
Bu rezaletin son perdesi dün ATV'de Esra Erol'da programında yayınlandı. Ayrılmak üzere genç bir çift horoz ve ördeklerin kimde kalacağı kavgasını yapıyordu ve alt yazıda da bu çok önemli bir habermiş gibi yazılmıştı. Kızgın koca bir anda yerinden kalkıp milyonların gözü önünde boşanmak üzere olduğu karısının gırtlağına sarıldı, diz attı ve onu yere savurdu, bu dehşet anlarını milyonlar canlı canlı izledi.
 
Bakalım RTÜK'de bizim gibi sadece seyretmekle mi kalacak yoksa asıl görevini yerine getirecek mi?


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler