loader
Gazipaşa Belediyesi Turizm Haftası Düzenleyecek

Gazipaşa Belediyesi Turizm Haftası Düzenleyecek

Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan turizm etkinlikleri kapsamında; 20 Nisan Çarşamba Günü, Saat 10.00’da ‘Daha temiz bir Gazipaşa’ anlayışıy..

Gazipaşa Belediyesi Turizm Haftası Düzenleyecek
 
Mehmet Ali Yılmaz Turizm Haftası düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
 
Gazipaşa’da Turizm Haftası düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Belediye Başkanı Yılmaz kutlamalara ilçe halkını davet etti
 
GAZİPAŞA Belediyesi, 15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası sebebiyle; Toplumda turizm bilincini geliştirmek ve sektöre nitelikli eleman kazandırmak amacıyla, turizm etkinlikleri düzenliyor. Her yıl, tüm dünyada 15-22 Nisan tarihleri arasında, birbirinden farklı etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası, 20 Nisan Çarşamba Günü, Gazipaşa Belediyesi, ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katkılarıyla, birbirinden eğlenceli etkinliklerle kutlanmaya hazırlanıyor. 
 
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan turizm etkinlikleri kapsamında;  20 Nisan Çarşamba Günü, Saat 10.00’da  ‘Daha temiz bir Gazipaşa’ anlayışıyla, Selinus plajında kapsamlı çevre temizliği,  saat 14.00’te ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu’nda, ALKÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz Moderatörlüğünde  “Turizmde Mesleki Eğitim Paneli” gerçekleştirilecek. 
 
Panelde; TÜRSAB Alanya Yöre Temsil Kurulu Başkanı Bilal Korkmaz, ALTİD Başkanı / TGA Yönetim Kurulu Üyesi/ TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili, Alanya Otelciler-Pansiyoncular-Lokantacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, ALTİD ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu,  konuşmacı olarak yer alacak. Turizm Haftası etkinlikleri devamında ise, saat 21.00’de, Belediye Paşabel Halk Büfe’de öğrencilerin canlı müzik ve Dj performanslarını sergileyip eğlenebilecekleri müzikli bir organizasyon gerçekleştirilecek.
 
BAŞKAN YILMAZ’DAN DAVET
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Dünya Turizm Haftası Etkinlikleri dolayısıyla, Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katkılarıyla, hazırladıkları turizm etkinliklerine tüm ilçe halkını davet etti.  
 
Başkan Yılmaz, “Mavisiyle, yeşiliyle göz kamaştıran ilçemizin turizm potansiyelini artırmak için ekiplerimizle özveriyle çalışıyoruz. Gazipaşa halkının turizm hareketlerine katılımını sağlamak ve sektöre nitelikli eleman kazandırmak amacıyla,  ALKÜ Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu ve Gazipaşa Av. Kemal Akça Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin katkılarıyla hazırladığımız turizm etkinliklerinde sizlerle buluşuyoruz.  
 
15-22 Nisan Dünya Turizm Haftası dolayısıyla, ilçemizde turizm sektörünün gelişmesine katkı sağlayan tüm turizm mensuplarına gönülden teşekkür ediyor, başarılı bir turizm sezonu geçirilmesi dileğiyle, bu alanda emek veren tüm hemşerilerimin Turizm Haftası’nı kutluyorum” sözleriyle, tüm ilçe halkını turizm etkinliklerine davet etti. 
 
Turizm Haftası kapsamında, 20 Nisan Çarşamba Günü,  Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanan Turizm Haftası etkinlikleri; İlçede turizm konusunda farkındalığı artırmak, doğal, tarihi ve kültürel varlıkları turizm ilkeleri doğrultusunda sürdürülebilir kılmak, toplumda turizm bilincini oluşturmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla düzenlenecek.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler