loader
Gazipaşa Jandarma Komutanlığı Uyuşturucuya Geçit vermedi

Gazipaşa Jandarma Komutanlığı Uyuşturucuya Geçit vermedi

Güney Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Cumartesi günü akşam yol denetimde durdurduğu araçta kimlik kontrolü yaptı. Yapılan kimlik kontrolünde araçta yolcu olarak buluna..

Gazipaşa Jandarma Komutanlığı Uyuşturucu Ticaretine Geçit vermedi
 
Uyuşturucu madde ve tabanca jandarma tarafından muhafaza altına alındı.
 
Gazipaşa Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadelede kararlılığını çalışmalarıyla ortaya koyuyor. Güney Jandarma Karakol Komutanlığı, dün gece yaptığı yol denetimlerinde üzerinde uyuşturucu bulunan şansı gözaltına aldı.
 
Güney Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Cumartesi günü akşam yol denetimde durdurduğu araçta kimlik kontrolü yaptı. 
 
Yapılan kimlik kontrolünde araçta yolcu olarak bulunan K.G. (47) isimli şahsın uyuşturucu madde bulundurma suçundan yakalama kararı kaydının bulunduğu tespit edildi. 
 
Jandarma tarafından yapılan üst aramasında 8 gram kubar esrar ve 1 adet siyah renkli Zoraki marka 9 milim çapında ruhsatsız tabanca ve bir adet şarjör ile 4 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi veren jandarma ekipleri, alınan talimat doğrultusunda tahkikata başladı. 
 
Gözaltına alınan şahıs ilk ifadesinin adından Gazipaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Adliyede ifadesi alınan K.G. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler