loader
Başkan Yılmaz’dan Kamil Cıngıl’a 177. Yıl Ziyareti

Başkan Yılmaz’dan Kamil Cıngıl’a 177. Yıl Ziyareti

İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl’ı makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz, ilçemizde görev yapmasından dolayı duyduğu memnuniyetten bahsederek, ilçenin güvenliğinden sorumlu..

Belediye Başkanı Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl’ı makamında ziyaret etti.
 
GAZİPAŞA Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 12 Nisan Salı Günü saat 14.00’te Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 
 
İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl’ı makamında ziyaret eden Başkan Yılmaz,  ilçemizde görev yapmasından dolayı duyduğu memnuniyetten bahsederek, ilçenin güvenliğinden sorumlu Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ve tüm memurların polis haftalarını kutladı. Başkan Yılmaz, Kamil Cıngıl’la asayiş ve ilçe güvenliği ile ilgili konularda görüş alışverişinde bulundu.
 
Polislere Kutlama
 
Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Gazipaşalı hemşerilerimin huzurunu kalıcı olarak sağlamaya odaklı çalışmaların, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile dayanışma içerisinde devam edeceğini söyledi.  
 
İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl’a gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, "Gazipaşa’da görev yapan polis memurlarımız, İlçemizin asayişinin ve güvenliğinin, vatandaşın can, mal emniyetinin sağlanması anlamında önemli görevler üstlenmiştir. 
 
Kanunların ve demokrasinin yanında suçlularla mücadele etmek çok büyük bir görevdir. Gazipaşa Polis teşkilatımız,  ilçemizde asayişin, huzurun ve güvenliğin daimi olması noktasında gece gündüz demeden yoğun bir çalışma içerisindeler. 
 
Emniyet Müdürümüz ve Polis Teşkilatımızla belediye olarak, Gazipaşa’nın asayişi ve huzurunun daim olması için birçok noktada buluşarak güzel hizmetler yapıyoruz. “Tüm Gazipaşalı hemşerilerimin huzurunu kalıcı olarak sağlamaya odaklı çalışmalarımız, İlçe Emniyet Müdürlüğü’müz ile dayanışma içerisinde devam edecek. 
 
Bu vesileyle, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. Yılında, başta Emniyet Müdürümüz Kamil Bey olmak üzere, görevini layıkıyla yapan bütün Polis ekiplerinin yıl dönümlerini kutluyorum. Vatan uğruna şehit olan tüm kahraman polislerimize de Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı günler diliyorum” ifadesini verdi.
 
Başkan Yılmaz’a Teşekkür
 
Kamu düzeni ve güven ortamını her koşulda layıkıyla yapmaya özen gösterdiğini belirten İlçe Emniyet Müdürü Kamil Cıngıl ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gazipaşa halkının huzur ve güvenliği için mevcut düzeni korumaya özen gösterip, en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceklerini belirtti. Gerçekleştirdiği nazik ziyaretten dolayı da Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür etti.
 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler