loader
Antalya Gazipaşa'da 44 M2 Ev, 1 Milyon 440 Bin Tl!

Antalya Gazipaşa'da 44 M2 Ev, 1 Milyon 440 Bin Tl!

İlçenin en popüler yerleşim yeri olan Pazarcı'da 3-4 sene önce evlerin metrekare fiyatı 2 bin, 2 bin 500 TL'di. Dört yıllık süre içinde m2 başına fiyatlar ne kadar arttı dersiniz? Yerine göre değiş..

Antalya Gazipaşa'da 44 M2 Ev, 1 Milyon 440 Bin Tl!Antalya Gazipaşa'da 44 M2 Ev, 1 Milyon 440 Bin Tl! "Fatih Yılmaz"
 
Gazipaşa'da emlak fiyatları adeta uçuşa geçti. Bırakın İstanbul, İzmir ve Ankara'yı Avrupa'nın gözde şehirleri Paris ve Londra ile yarışır hale geldi. 
 
İlçenin en popüler yerleşim yeri olan Pazarcı'da 3-4 sene önce evlerin metrekare fiyatı 2 bin, 2 bin 500 TL'di. Dört yıllık süre içinde m2 başına fiyatlar ne kadar arttı dersiniz?
 
Yerine göre değişmekle birlikte tam 10 kat, bazı yerlerde 15 kat. 
 
Emlak sitelerinde 1+1, 44 m2 bir ev için istenen fiyatı ne kadar biliyor musunuz? Sıkı durun, tamı tamına 1 milyon 440 bin TL. Evet yanlış okumadınız, 1+1 ve sadece 44 m2. 
 
Birilerinin bu emlak piyasasına acilen el atması, fiyatları rayına oturtması lazım. Gerekirse bu konuda bir yasa çıkarılmalı.
 
Fiyatlar neye göre, nasıl, bu kadar astronomik artıyor. Birileri bu sorulara mantıklı cevaplar vermeli.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler