loader
Kaymakam Altun'dan Kıbrıs Gazisine İftar Ziyareti

Kaymakam Altun'dan Kıbrıs Gazisine İftar Ziyareti

İlçe Kaymakamı Altun’a iftar yemeğinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ali Rıza Büyükakça ve Esentepe Cami İmamı Taner Kızılkaya da eşlik etti. Kaymakam Altun ve beraber..

 
Kaymakam Altun ve beraberindekiler iftar ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Altun, Kıbrıs Gazisi Zeki Kaya’yı ziyaret etti.
 
GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun, Ramazan ayı dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine ziyaret etmeye devam ediyor. İlçe Kaymakamı Altun ve ailesi, iftarını Kıbrıs Gazisi Zeki Kaya’nın evinde açtı. 
 
İlçe Kaymakamı Altun’a iftar yemeğinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ali Rıza Büyükakça ve Esentepe Cami İmamı Taner Kızılkaya da eşlik etti. 
 
Kaymakam Altun'dan Kıbrıs Gazisine İftar Ziyareti
Kaymakam Altun ve beraberindekiler, iftar yemeğini yedikten sonra Kıbrıs Gazisi Zeki Kaya ve ailesiyle sohbet etti. 
 
İlçe Kaymakamı Altun, Gazi Zeki Kaya ve ailesine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, “Bugün bu topraklarda rahatça yaşamamız şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. 
 
Devletimiz her zaman tüm imkanlarıyla şehit aileleri ve gazilerimizin yanındadır. Kapılarımız sizlere her zaman sonuna kadar açıktır” dedi. 


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler