loader
Gazipaşa SYDV Müdürü Büyükakça’dan Kırsala Ziyaret

Gazipaşa SYDV Müdürü Büyükakça’dan Kırsala Ziyaret

Büyükakça, vakıf olarak ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Büyükakça, “Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ihtiyaç sahibi vatandaş..

SYDV Müdürü Büyükakça, kırsaldaki vatandaşları ziyaret etti. Büyükakça, onarımı tamamlanan evlerde inceleme yaptı.
 
GAZİPAŞA Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Mesaisinin büyük bir bölümünü alanda geçiren SYDV Müdürü Büyükakça, ihtiyaç sahibi vatandaşların sorunlarını dinleyip, çözüm yolları arıyor. 
 
SYDV Müdürü Büyükakça, barınma projesi kapsamında onarımı tamamlanan evlerin durumunu yerinde incelemek için Aydıncık ve Hasdere mahallelerini ziyaret etti.  İlk ziyaretini Aydıncık Mahallesi’ne yapar SYDV Müdürü Büyükakça, burada mahalle muhtarından ihtiyaç sahibi vatandaşlar hakkında da bilgi aldı. SYDV Müdürü Büyükakça daha sonra ise Hasdere Mahallesi’ne giderek onarımı yapılan evde inceleme yaptı.
 
SYDV Müdürü Büyükakça, vakıf olarak ihtiyaç sahibi tüm vatandaşların yanında olduklarını belirtti. Büyükakça, “Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza birçok alanda yardım yapıyoruz. 
 
Bunlardan biride barınma yardımı. Gelen talepler doğrultusunda inceleme yapıyoruz. Şartları uyan vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz. 
 
Evde tadilat yapıyoruz, yada ihtiyaç sahibine yeni bir ev yapıyoruz. Gazipaşa’da birçok vatandaşımızın barınma sorununu çözdük. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Sosyal Politikalar Bakanlığı'na sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.


Gazipaşa Haberler Not:
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Gazipaşa Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.gazipasahaberler.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İzinsiz ve "kaynak gösterilse" dahi iktibas olunamaz; hiçbir surette kopyalanamaz ve başka bir yerde yeniden yayıma konulamaz.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler